Ce urasc

Ce urasc

de mafia2laur

Urasc sa scriu de mana referate, eseuri si alte porcarii cand exista o alternativa mult mai buna: Editatul in Word. Pacat ca proiectul la programare nu se scrie singur. Stai asa C ca vin.

Urasc profesorii care fac viata grea unui elev/student numai pentru ca lor li se pare ca-i mai bine pentru el/ea. Colegii si prietenii stiu de cine vorbesc.

Urasc sa fiu mintit si inselat de fete. Mai bine ziceti frate ca nu vreti si sa va las odata in pace decat sa stau de capul vostru si apoi sa-mi spuneti imi pare rau si eu sa plec si sa ma enervez ca un prost. Au noroc ca sunt fete si nu dau in ele; din principiu.

Urasc “Taranii care au venit in Bucuresti si se dau mai vedete ca vedetele” si nu te mai cunosc cand le dai buna ziua pe strada. S-au emancipat oameni buni. Au devenit smecheri si fitosi de Bucuresti si nici nu mai stiu ca tu existi.

Urasc manelistii. Urasc tot ceea ce reprezinta ei, muzica lor si implicit primatele care asculta muzica lor de doi bani. Asta inseamna ca urasc jumatate din fostii mei colegi de liceu. E bine. Pe langa faptul ca numai asta stiau unii chiar imi erau antipatici.

Urasc emisiunile realizate la tv de prost gust si mai ales cele de la renumita televiziune din Piata Romana sau de la Voiculescu. Pacat ca nu vrea cineva sa danseze pentru mine poate mi-ar place si emisiunea aia.

Urasc looserii care zic ca Steaua face blaturi sau ca n-are valoare. Mai bine v-ati duce la meciuri pe stadioane suporteri de tastatura ce sunteti si huliti echipa sub protectia anonimatului pe diferite forum-uri sportive.

Urasc oamenii care te contrazic desi stii foarte bine ca ai dreptate. Mai bine le-ai da dreptate si i-ai lasa in pace.

Urasc netul ASE-ului. Urasc faptul ca-ti pica cand ti-e lumea mai draga si ai nevoie de el ca de aer si in special pe oamenii de la retele pe care daca i-as prinde i-as bate. Si nu numai eu. Toti caministii. De ce oare dam o groaza de bani si nu se rezolva nimic!? A da. Pentru ca traim in Romania.

Si cam asta e tot ce urasc ca nu prea mai am ce sa urasc. Programare, stai asa ca vin. Pana data viitoare numai bine.

13 years ago

1 Comment

  1. Prietene…cu sTEAUA nu ai nimerit-o deloc….iti amintesc penalty-ul acordat stelei in meciul cu urziceni,daca nu ma insel. Cand a cazut Cristocea ca o domnisoara …si adversarul era la 2 metri..Si titlul obtinut la vaslui…nu te mai mintzii cu echipa ta de berbeci :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *