Statusuri funny sau ciudate

Mai zilele trecute eram pe messenger, ca deobicei si vad la un coleg de-al meu “cine-mi da cel mai tampit status primeste o bere”. In fine. Nu i l-am dat. Nu avea nici un rost. Totusi statusul lui m-a facut sa dau un search la statusuri oricum ar fi ele. Bune, funny, proate etc.

Ce-am gasit numai eu stiu. Tot felul de categorii; de la statusuri de dragoste pana la unele de suparare, sau de la cele cu dnd la mai nou statusuri de agatat. Chestia e ca nu o sa va insirui o serie de statusuri stupide sau funny ci o sa va dau cateva exemple pentru ca tuturor ne place sa radem. Si radem, si iar radem si nu ne mai oprim pana incepem sa realizam ca nu stim de ce radem.

Personal nu prea ma omor sa imi pun la status chestii din astea. La mine e simplu: available, path-ul blogului si din cand in cand cate un mesaj ca nu e nimeni la computer. Dar ma amuza cand vad ce statusuri isi pun unii si felul lor de a te face sa razi cu ei desi nu vrei. Poate va place “invisible… only loosers can see me”, “Fetele imi bat in geam, dar nu aud, am termopan.” sau “numar prostii de pe mess , daca te-am sarit da buzz”. Ma rog.

Sunt haioase dar si tampite insa nu mi-a placut decat unul singur pe care nu-l auzisem in viata mea si pe care colegul de camera il tine de vreo trei zile incoace ca status de gtalk: “ Ca sa intelegi ca esti prost trebuia sa iti mearga mintea”. Sincer, exista un sambure de adevar in statusul asta acela fiind ca si prost daca esti tot faci ceva. Unde a-ti vazut voi prosti fara bani? Si prost de-ai fi tot faci bani. Bine e o diferenta ca cei care nu fac bani sunt ori lenesi ori fraieri, si cei care fac sunt prosti sau destepti, dar asta e o alta poveste.

Intorcandu-ma la subiectul cu si despre statusuri sunt practic facute ca sa le pui si sa te astepti sa primesti un buzz si sa rada cineva sau sa semnalizezi ca nu esti prin imprejurimi. Dar sa nu ne lungim atat si sa incheiem ca putem vorbi si altceva decat despre statusuri.

13 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *