Muzica ruseasca – MakSim

De la un timp de vreme ascult muzica ruseasca. Probabil , va intrebati ce caut eu oltean, cica sa ascult muzika ruseasca. Pai chestia asta a inceput dupa vreo cateva luni de facultate dupa ce am cunoscut pe cineva cu care ma inteleg destul de bine si la un moment dat asculta melodiile astea.
Eu habar n-aveam in ce limba e pana m-am rugat de fata sa-mi dea si mie melodiile alea si mi-a zis k oricum nu le inteleg k sunt in rusa da pana la urma am facut rost de ele.
Asa am dat peste MakSim o frumoasa rusoaica, cu niste melodii care merita ascultate si mare noroc ca mai exista si traduceri pe net ale versurilor k altfel habar n-aveam ce zikea domnisoara.
Insa chestia asta n-a tinut mult mai ales la inceput cand nu stiam ce vrea sa zika dar acum am mai prins ideile melodiilor. La 25 de ani Marina Maksimova, sau MakSim are un succes rasunator in Rusia si o voce de invidiat pe langa un corp superb. Se pare ca albumul ei de debut “The Difficult age” a fost vandut in peste 1 milion de exemplare iar anul a primit din partea MTV Rusia premiul Best Female Performer si Best Pop Project.
Insa succesul nu o face atat de mediatiza ca si fetele de Tatu dar totusi se descurca cum poate albumul Moy Ray (Paradisul meu) avand si el un succes la fel de mare ca cel din urma.
Si ca sa nu las in ceata va las sa admirati cateva poze cu ea si sa ascultati cateva melodii.

show_b855f8a3d4f0a8(448, 386);

show_de0a84a3bdb529(448, 386);

1. Moy Ray (Paradisul meu)
2. Otpuskaju ( Uit)
13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *