Am ajuns s-o vad si pe asta

Frumoasa ziua de azi asa ca de ce s-o irosesc. Asa ca dupa cateva ore de scoala si o mare fereastra in fata pana la urmatorul seminar am decis sa merg cu colegii la o plimbare prin Cismigiu. Doar era soare, cald afara, nici gand sa pierd vremea inchis undeva.
Asa ca am ajuns noi in parc, multa lume, indragostiti la tot pasul si pana la urma decidem sa stam la o terasa pentru a ne racori. Discutii peste discutii, glume si tot felul de conversatii amuzante sau nu asta pana a trebuit sa plecam.
Toate bune si frumoase pana la aducerea notei. Noi toti care pe unde sa scoateam banii sa platim cand realizam ca ospatarul ne-a umflat un pic nota cu bacsisul.
Stiu e o chestie de politete sa lasi bacsis, dar asta e la latitudinea fiecaruia si nu faptul ca domnul voia bacsis ne-a enervat ci faptul ca si-a trecut “tip-ul” pe nota de plata. Si cu pixul. Asa lucruri nu se fac intr-o societate care se vrea a fi in UE dar pe langa faptul ca nu-i obligatoriu sa lasi bacsis, ci e mai mult un gest de politete domnul dupa ce si-a luat banii datorati pe bauturi a mai si facut o mutra de martir ca unde-i bacsisul si ne-a mai si reprosat.
In consecinta, cam asa a ajuns tara noastra. Sa faci pe desteptul si sa te strambi la client ca nu ti-a lasat bacsis. Dar cum se spune: “Clientul nostru, stapanul nostru!”.
12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *