CERF 2008

De vreo doi ani incoace tot voiam sa ajung si eu la CERF si tot nu ajungeam. Dar iata ca intr-un final am ajuns. Asa ca azi pe la orele pranzului m-am urcat in 330 si am ajuns la Romexpo. De cand am fost ultima data acolo, acum 2 ani s-au schimbat cate ceva prin punctele esentiale mai ales la intrare unde troneaza o mare groapa ce se doreste a fi un santier pentru nu stiu ce constructie asa ca am fost nevoit putin sa ocolesc.
De intrat, am intrat cu un prieten ca si reprezentanti ai presei, si am fost abordati imediati de domnisoare incantatoare, care imparteau diferite pliante. la inceput fetele de la Cosmote si mai apoi si altele. Atmosfera cat de cat asurditoare cu multe prezentari, muzica pe masura, multe concursuri, gratuitati. Dupa un mic tur al catorva standuri ne-am oprit la standurile ESL unde te puteai juca Warcraft 3, TrackMania United si FIFA 08, pe gratis dar am cand m-am asezat pe singurul loc liber nu mergea PC-ul. Asa ca o tipa draguta m-a trecut pe lista de asteptare, si m-am retras pentru moment din calea dotistilor (azi era finala de Dota) asa ca i-am lasat in pace si am mai colindat un pic si ne-am oprit in fata unui stand unde prin bluetooth cu telefonul personal puteai sa te joci un joc cam tampitel dar daca stateai pana la sfarsit si terminai primul castigai un xbox 360. Pacat ca telefonul meu nu suporta jocuri 3d.
Poze n-am prea facut pentru ca am fost mai mult sa privesc si sa ma interesez si de unele lucruri, dar mai trecut si pe la standurile operatorilor nostrii de telefonie, unde pe la Romtelecom o domnisoara blonda m-a intrebat daca nu vreau sa ma abonez la clicknet ca primesc un laptop gratuit, insa am refuzat-o politicos. Plimbandu-ne am ajuns la standul Arena TV unde n-am stat pe ganduri si am incercat o mica partida de box pe Nintendo WII dar din pacate ochelarii cu care ajunsesem la Romexpo s-au facut praf cand am dupa un croseu cu controller-ul de WII mi-au scapat din buzunar.
Pana la urma m-am intors la ESL, unde mi-am luat bine meritatul loc in fata unui sistem nou nout si am pornit cateva minute un Trackmania iar altii jucau Dota. Cum speram sa pun mana macar pe o copie de GTA IV la unul de standurile de jocuri si sa o exploatez la maxim, dupa atata plimbat am ajuns pe la mai multe standuri, Twister, Asesoft, Nikon unde am si asistat la o prezentare a unei camera profesionale.
Prezentarea de la Nikon m-a facut curios si am ajuns si la standul Sony, sa vad Cybershot-urile dar am ajuns sa pun mana pe controller-ul de PS3 de la standul Sony, si am testat timp de cateva minute Burnout Paradise si Devil May Cry 4, si am intrebat-o pe domnisoara de la stand daca au si GTA IV si mi-a zis ca cei ala, si nefiind in tema cu noua consola PS3 i-am sugerat sa ma ajute sa ies din Burnot si sa intru in celalalt joc la care mi-a zis ca nici ea nu se prea pricepe.
Oare era blonda? Vi se pare.
Asa ca mi-am indreptat atentia spre standul Level (da tot jocuri, doar sunt pasionat) unde puteai sa te aventurezi cu doua Xbox-uri 360 pe caile nebanuite ale jocurilor Virtua Fighter 5 si Uefa Euro 08 si iar am fost trecut pe o lista, unde seful de la stand mi-a cam impus sa joc un Virtua Fighter cu o draguta hostess, pe nume Cristina care mi-a zis ca se joaca cu mine dar sa o las sa ma bata. In primul vezi sa vazut lipsa mea de experienta cu controller-ul de Xbox si am luat bataie dar m-am revansat in urmatoarele doua runde cand am batut, dar apoi am fost egalat , iar in ultima runda cand dupa cateva miscari de maestru era sa mi-o fur de la domnisoara am inchis meciul cu cateva high-kick-uri si cativa pumni la care ea mi-a strigat nu-i corect; si cineva din audienta mi-a zis ce rau ai fos! Asta e Mafia2laur 3 – Cristina 2 si cam asa mi-am incheiat periplul de la CERF nu inainte de a vedea doi mimi facandu-si numarul.

 

Nu pot sa zic ca targul a fost unul excelent, dar ce am vazut azi m-a incantat asa ca sper sa revin si la anul. Si tot nu m-am jucat GTA IV.
14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *