Grey’s Anatomy

Poate va intrebati de ce scriu tocmai despre o drama? Ei bine, nici eu nu stiu de ce. N-am habar de ce am inceput sa ma uit la serialul asta acum cateva saptamani cand il dadeau pe Tvr, dar pana la urma a inceput sa-mi placa.
Anatomia lui Grey e un serial cu si despre medici, un fel de ER al zilelor noastre, cu multe rasturnari de situatie, drame si momente comice pentru fiecare dintre persoanje. Serialul are 4 sezoane la activ, dar din ce am vazut pana acum doar pe primele 2 dintre ele le-am vizionat.
Actiunea se petrece in SGH sau Seattle Grace Hospital, unde dupa facultate o echipa de stagiari isi fac primii pasi in tainele chirurgiei. In peisaj o avem pe Meredith Grey, fiica unei legende in chirurgie, Ellis Grey, care calca pe urmele lasate de celebra sa mama. Cum ea e in centru atentiei de aici se ivesc si fel de fel de probleme. Se indragosteste de un chirurg de la acel spital, Derek aka McDreamy, dupa care afla ca acesta e casatorit si de aici pana la scandaluri nu mai e mult. Noroc ca are prieteni care sa o ajaute: stagiarii Izzie Stevens, un fost fotomodel devenit medic cu multe pofte, Cristina Yang, o stagiara cu o dependenta de operatii si pampalaul clanului, George O’Malley, un irlandez cu multe sentimente pentru Meredith.
In peisaj mai intra si Alex Karev, cel mai misogin doctor pe care spitalul il are si Miranda Bailey aka “The Nazi”, rezidenta care are grija de stagiari cu o mana de fier.
Dramele sunt in fiecare episod, asa ca plictiseala nu va fi pusa in discutie, dar povestile amoroase si rasturnarile de situatie le ve-ti intalni la tot pasul, un mod clar de a condimenta actiunea.
In “cast” sunt inclusi: Ellen Pompeo – Meredith, Patrick Dempsey – Derek, Sandra Oh – Cristina,  Katherine Heigl – Izzie, Justin Chambers – Alex, T.R. Knight – George si altii.
14 years ago

4 Comments

  1. ehh…adoor serialul asta. l-am descoperit in timpul unei vacante de vara si tin minte ca n-am dormit nopti intregi, numai sa ma ivad un episod, si inca unul… si acum , din cand in cand, cand imi permite timpul mai revad cate-un episod. am sezoanele1,3,si 4 intregi pe calc, insa din sezonul2 am decat cateva episoade, pe care nu le-am vazut pe TVR. recomand cu toata caldura acest serial! urmariti-l! aveti ce vedea! aveti ce invata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *