Acum 13 ani

“Cu acest articol particip la concursul organizat de eMAG cu ocazia lansarii in Romania a gamei de laptopuri HP Pavilion pe 30 octombrie 2008. Concursul este jurizat de Victor Kapra si de reprezentantii eMAG.”

Am o vaga idee ca acum 13 ani, lumea romaneasca nici nu auzise de internet, blogosfera si alte chestii din astea. Ce intamplari as putea avea de atunci?

Imi aduc aminte cu nostalgie ca deabia implinisem 7 ani (ce mare eram) si imi gandul imi era inca cu un an in urma cand tipam ca orice copil la golurile alor nostrii de la mondialul American si aveam inima cat un purice cand speram o minune cu Suedia. Asta fiind atunci. Acum stiu din ce e facut fotbalul romanesc si nu mai tresar asa. Acum 13 ani, eram boboc in “Institutia” numita scoala prin care fiecare din noi a trecut ca sa ajunga unde suntem acum. Imi amintesc chiar si dupa atata timp colegii exasperati si speriati de doamnele care veneau odata la cateva luni sa ne faca 2-3 vaccine pe an, sau vremurile in care era la moda sa plangi sau sa te certe invatatoarea ca n-ai facut bine bastonasele, liniutele si alte chestii din categoria invatare.

Ce-mi mai pot aminti de lucrurile de acum 13 ani? Ah, da. Primele mele contacte cu un Pentium I la casa unchiului meu unde jucam cu drag vechiul Prince of Persia 2D, Volfield sau nemuritorul biliard si lucrul cel mai de pret intamplat pe vremea aia a fost clar sa cunosc o persoana speciala aka prietena mea cea mai buna in toti acesti ani si una din persoanele cu care pot vorbi orice la orice ora.

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *