Un gand

Cum sunt si cum eram pot fi 2 lucruri complet diferite, prin prisma faptului ca ca multa lume vrea sa ma cunoasca asa cum sunt si nu cum eram. Dar poate ca modul cum eram nu reflecta aspectul actual ci poate il intareste.

De fapt lucrurile astea doua sunt interconectate. Viata mea asa cum o stie multa lume, se poate numi roz, dar deep down inside of it nu e. Majoritatea oameniilor care cred asta nu ma cunosc cu adevarat si nu-mi cunosc “my issues” cu viata si pur si simplu nu ma inteleg. Pentru mine totul se rezuma la un singur lucru.

Un gand care imi da incredere atunci cand sunt pe cale sa cedez. Mai mult decat un gand e un vis care intotdeauana ma trezeste la realitate si imi arata merit mai mult decat ceea ce mi se intampla. Ultimele luni nu au fost tocmai placute sau pline de fericire pentru mine dar trecutul il las rapid in urma pentru ca nu are rost sa-l agat de mine ca un bolovan. Ce-a fost a fost si “zambeste maine va fi mai rau” nu cred ca are vreo relevanta aici. Stiu doar ca visul ala imi arata ceea ce as putea fi daca sa fiu mai relaxat, sa o las mai moale cu unele lucruri si sa fiu doar eu.

In final outcome-ul e diferit de orice mi s-a intamplat pana acum si duce la un rezultat +. Asa ca le multumesc celor care cred in mine, si care stiu ca pot mai mult si incerc sa fac totul cat mai bine pentru ca “I never back down a challenge”. Visul o sa devina realitate( macar o parte din el) si atunci pot spune ca sunt cu adevarat multumit de ceea ce fac.

14 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *