Bal Cibernetica 2008

E cam ora 4 si inca simt efectele unei nopti nedormite. Ma rog imi permit si eu odata la “n” luni sa fac asta. Dupa cum reiese si din titlul, d’oh azi noapte a fost balul bobocilor la Facultatea mea, adica la CSIE, si ce va pot spune e ca toata lumea s-a distrat. Evident detaliez.

In primul rand, seara a inceput cu putin house pana cand lumea a inceput sa umple sala si a inceput concursul de Miss si Mister si concurentii ne-au incantat cu numerele lor care cum au putut mai bine. Talentul lor nu era iesit din comun dar sau intamplat lucruri mai interesante decat anul trecut. In mare parte mi-au placut toti concurentii, dar in mod special bodypainting-ul Andreei si momentul artistic al Gertei m-au impresionat. In plus la proba de dans au inceput sa se desparta concurentii intre ei si intr-un final nici Andreea (miss popularitate) si nici Gerta nu au castigat. Pacat meritau amandoua. De baieti nu ma intrebati ca 1: nu le-am retinut numele si 2: n-aveam chef sa-mi bat capul cu atatea detalii.

Intre probe atmosfera a fost intretinuta de DJ Project si Voltaj, asa k acelasi club Kristal, a fost prea mic pentru un public asa mare si entuziasmat la auzul melodiilor preferate. Lumea s-a distrat, a cantat impreuna cu formatiile, au aflat cine a castigat concursul de Miss si Mister si apoi petrecerea a tinut pana mai spre dimineata cand toata lumea si-a luat zborul spre paturile confortabile din camine/apartamente.

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-5290464150201064859]

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-5255803774682707060]

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-6865650846611698603]

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-5222910972367740135]

PS: Cateva video-uri facute de mine. 🙂 BTW, m-am intalnit pe acolo cu Floryan de la Filmetari (fost coleg) si am vazut-o din intamplare pe Andreea Raicu pe acolo. Habar n-am ce cauta, sincer sa fiu.

Later Edit: 😛 Ma scuzati k am intarziat atata cu postul asta, dar am avut ff multa treaba in weekend asa ca sorry 😛 .

14 years ago

1 Comment

  1. Nu vrei sa adaugi putin umor siteului tau :P? O poza haioasa csu animale care se schimba in fiecare zi.
    Daca da, vezi pe animalici.ro/pentru-siteul-tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *