NFS Undercover

cover NFS Undercover e unul din   ultimele jocuri care mi-au trecut prin mana in ultimele 2 saptamani. Cum nu prea ma mai joc in ultima devreme caci ma ocup de alte chestii gen photoshop and school. NFS-ul e unul din jocurile clasice, si l-am luat sa vad cum merge.

Din pacate nu e un joc care sa ruleze pe ceva simplu si mai ales pe un single core dar macar merge. In orice caz nu e un joc mediocru. Pe partea de grafica, jocul e optimizat pentru standardele actuale necesitand un procesor destul de bun pentru a rula, cam 1gb de ram si cel putin o placa video de 256 dar si avand o configuratie maxima vei intalni probleme de optimizare a texturii mai ales. Cei de la EA au cam ramas in urma cu seria NFS la partea grafica. In fond jocul se vede bine, cu multe efecte la rezolutie si detalii maxime dar o da in bara cand vine vorba de incarcarea environmentului.

La partea de gameplay, nu sunt prea mari lucruri de zis, jocul preluandchase imaginea setata in NFS Most Wanted, cu multe urmariri, un nou sistem de detectare a infractiunilor, un mini sistem de skill-uri, ceva gen RPG, care te ajuta pe parcurs sa-ti upgradezi masinile si pentru a putea descoperii noi curse si a avansa in poveste.

Vorbind de poveste, aceasta e una destul de banala, tipic scoasa din tipografiile americane. Un politist sub acoperire incearca sa opreasca o banda de street raceri. Nu va suna cunoscut? Ceva FAST and FURIOS. Ca mie asa mi se pare ca e. Cursele sunt la discretia ta pentru a duce dupa gratii pe cei care se ocupa cu illegal street racing si alte hotii impotriva umanitatii.

UItasem de  masini?! Nu. Ca de la NFS Porsche incoace lipsesc masinile celor de la Ferrari si in premiera lipsesc Hondele. Orice alta marca e prezenta aici:

  • de la tunere la muscle-uri si supercar-uri. Masini diferite ca putere si performante impartite in 4 categorii. Tier 1,2,3 and 4. Volkswagen, Renault, Toyota, Nissan, Ford, si chiar Bugati Veyron, McLaren F1 si Koeninggseg CCX sau Pagani Zonda.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vWKCMUY-z24]

13 years ago

2 Comments

  1. incearca si niste review-uri la jocuri clasice, care nu cer cine stie ce brontozaur de calculator ca sa functioneze. nu ma refer neaparat la asta, ci in general ca am vazut despre ce jocuri ai scris. incearca 😕 , nush…un neighbours from hell, un age of empires. nush. genul de jocuri care ne amintesc de copilarie. as putea adauga in lista aceasta si roller coaster tycoon daca imi permiti 😀

  2. sunt si review-uri la jocuri clasice pe roll, la multe jocuri clasice dar cum probabil ai citit, nu dispun de uneltele necesare in momentul asta pentru a scrie in fiecare zi cate un post. In orice caz, jocurile astea le-am testat pe alte brontozauri cum ziki tu in afara de Driver care a suferit multe transformari pe calculatorul de acasa. So, man: chill ca o sa se faca si astfel de review-uri plus altele la jocuri care ma atrag si-mi plac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *