Planuri pe anul asta

Cum nu mai suport stresul asta inaintea examenului de algebra de maine,  m-am hotarat sa iau o pauza si sa scrisu cateva randuri.

Cum zilele trecute ma uitam pe un blog am vazut un articol interesant si am decis sa-l iau ca o leapsa. Si sa scriu. Pentru ca mi-am cam pierdut indemanarea. So plans for 2009:

– sa-mi iau toate examenele (!) it’s a must.

– sa iau nota mare la statistica 😉

– sa invat mai mult Photoshop decat stiu acum(!).

– sa-mi iau laptopul mult visat si de care am atata nevoie: HP :X (!)

– sa invat CSS pana la vara(!).

– sa avansez si mai mult in Joomla(!)

– sa invat Flash(!). Cartea de Action Script 3.0 imi face rau cu ochiul.

– sa fiu mai tare in Photoshop decat omul care mi-a impartit multe din tainele acestui program aka GIG si de la care am preluat involuntar leapsa asta.

– sa-mi codez prima tema de wordpress si sa-mi transform blogul intr-un site la propriu, cu ideei de template, tutoriale dar si blogareala.

– sa merg la cat mai multe training-uri. Neaparat, it’s a must in dezvoltarea mea personala si profesionala.

– sa-i fac pe cei din familie sa inteleaga ca situatia in care sunt si modul in care sunt tratat imi face rau uneori(!).

– sa vizitez Timisoara, Iasi , Cluj si Sibiu si eventual sper sa ajung sa vizitez Parisul.

– sa ajung sef la departamentul de logistica in SiSC. Sa reusesc sa atrag cat mai multe persoane spre acest departament si sa fac site-ul SiSC-ului mai extraordinar decat e acum. Sa fie un site Web 2.0 mult mai calitativ si mai better looking.

– sa-mi demonstrez ca am puterea sa trec peste toate greselile, rautatile si toate lucrurile stupide care mi s-au intamplat in ultimul an si sa-i fac pe unii sa inteleaga ca m-am schimbat.

– sa citesc Ingeri si Demoni si multe alte carti care imi plac.

– sa fiu implinit in plan sentimental ( asta ramane de vazut).

– sa fiu mai fericit si sa-i ajut pe oameni care conteaza cu adevarat in viata mea, si mai ales pe ce-i care mi-au acordat o mare incredere in ultimele 2 luni si nu i-am dezamagit.

Cred ca asta e tot. Sincer lucrurile astea sunt tot ce-mi doresc. Nu le vreau ci doar doresc sa se intample pentru ca a vrea e ceva conditionat si viata mea nu e conditionata de ceva anume. Asta e marea diferenta. I need it to happen, I don’t want it. Pentru ca asa e mai bine pentru mine ca persoana. The End.

11 years ago

7 Comments

  1. Hai sa fie si un baiat…;)) sa nu zici ca nu ai sprijin moral din partea barbateasca a globului pamantesc… Iti doresc tot ce nu ai avut pana acum..si implicit tot ca imi doresc si mie.. >:D< Mult succes in partea cu Photoshop..Ai talent dar trebuie slefuit..;)) si inca te astept sa imi faci si mie poza aia;)) Nu iti doresc sa stii tot photoshop-ul.. ci din contra sa faci tu unul asemanator si sa scoti banii din el ;)) Asa.. si ce iti mai dorec eu tie..??AI ghicit sa ma bati pe mine la dotA ;)) Stiu ca te macina.. ca nu sunteti in stare sa ma bateti..;)) asa ca mai antrenati-va si mai stam de vorba…good luck la tine.. si la partea cu gagici ..;)) Hai ca mi-a inceput meciu de dotA ciao….
    "Ai si ded pipal" Al tau ZanuTZu ;))

  2. cred ca mai tb sa treci o chestie pe lista de planuri: sa termini de vazut toate sezoanele din Grey’s Anatomy 😛 Desi cred k pana la sfarsitul anului… >:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *