Burnout Paradise

Alte idei, alte jocuri 😛 . Mi-am luat si eu intr-o zi cateva ore de relaxare, dupa multe ore de scheme logice si scripturi unix si m-am dat putin prin locatia numita Paradise City. Ultimul joc aparut din seria Burnout a fost portat in sfarsit si pe PC, asa ca I gave it a go. Nu ma mai jucasem de mult timp si pentru cateva ore m-am bucurat de efectele de screen blur si trafic intens.

So let’s move on to the fun part. Nu avem deloc storyline aici, ci doar o liniaritate perfecta. La inceput primesti una bucata masina cu o licenta de rookie in ale drivingului si trebuie sa ajungi dupa multe curse la Licenta Burnout Elite, ca sa completezi modul cariera care de fapt e singurul mod pe care il poti juca offline. Ideea jocului in sine e una excelenta, doar editorii de la gamespot i-au acordat nota 9.0, dupa multe teste pe toate platformele asa ca porniti motoarele si bucurati-va de atmosfera excelenta din joc.

Din pacate un minus al jocului e acela ca masinile nu sunt licentiate, dar cine ar fi atat “inteligent” incat sa-i dea acordul ca un Ferrari sau Aston Martin sa fie facut praf intr-un joc video asa ca cele 75 de masini si 4 motociclete sunt pregatite pentru fiecare clasa in parte din joc si pentru impactul iminent cu zidurile din environment sau masinile din trafic.

Despre grafica nu ar trebui sa vorbesc prea mult mai ales ca jocul face parte din trend-ul lansat acum un an si jumatate cu jocuri care merg numai pe sisteme medii/high-end si jocul cere destul de multe de la un pc. So pentru detalii tehnice aveti google sau site-ul producatorului :p .

Ce poti face in Paradise City? Hmm. Pai in primul rand curse oameni buni.  Marked Man, Stunt Run, curse gen time trial, curse gen demolition si curse fastest time pe diferite pe strazile din Paradise, dar cel mai bine aventurati-va prin oras si multe posibilitati de entertainment va vor taia calea.

Anyway that’s it for today so I welcome you to Paradise City, where the grass is green and the girls are pretty 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1pDivKcAIow]

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *