Cu metropotam prin Carol

Really aveam nevoie de un break ieri. Materia aia de la sisteme e greu de memorat pentru mine ca pentru altii nu stiu cat de usor sau greu e si dupa alte cateva cursuri citite mi-am luat o pauza prelungita pana seara si am plecat in Carol sa-mi petrec duminica cu oamenii de la Metropotam ca o reamintire a zilei de 1 iunie:)

Lucrul cel mai important e ca I had fun. Rau de tot. Am ajuns acolo printre primii, punctual ca de obicei, am facut oficial cunostiinta cu Nihasa, cu a carui trotineta m-am plimbat timp de cateva minute bune pana s-a mai strans lume, m-am plimbat si cu bicicleta (imi era dor de cateva ture), apoi cu cativa oameni din echipa ne-am strans la some twister fun, which damn it I lost every time dar a fost fun sa fiu twister master si sa-i chinui pe jucatori, mai ales pe stalkerul meu.

Later on am jucat tarile si evident, USA (adica me) a castigat cu vreo 6-7 teritorii cucerite, then I walked along the middle  alley of Carol la un targ de antichitati cu stalkerul si am provocat-o la un meci fun de badminton din care nu se mai stie castigatorul.

Cu cat se facea aproape 8:00 pm oboseala a inceput sa se depuna si m-am asezat la taclale cu Necenzurat, Nihasa si Stalker pana ne-am strans lucrurile si am zbughit-o toti spre casa. Mai jos gasiti si o poza doar pt siscoti cu o clona a IREI=))

O experienta foarte fun si reconfortanta pe care sper s-o mai incerc. Poze de la eveniment le gasiti aici via metropotam, la mine mai jos si prin alte parti daca vreti sa le cautati. BTW un video de la eveniment gasiti la Andrei Maxim, si eu tre sa ma intorc iar la sisteme. Wish me luck.

tarile 1twister mastertarile 2twister1Mafia2laur024Mafia2laur025ira=))

13 years ago

3 Comments

  1. Ma simt chiar miscat ca pozele mele au facut inconjurul bloggerilor 🙂 oricum a fost foarte tare la joaca metropotamica !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *