Că-n spate-i nino nino

O zi cum nu se putea mai bine =)) Cica azi trebuia sa primesc pachet de acasa si repede ajung sa ma trezesc pe undeva pe la 9 am. E vacanta jeez, cine se trezeste asa devreme mai ales ca mai am ceva timp de irosit prin Bucuresti cu cateva social events sau iesiri pana imi termin problemele ramase cu facultatea asa de sfarsit de an.

Asa ca bine mersi se trezeste Laur ca la 1200 hours primeste pachet pe o caldura infernala si evident sa se duca sa-si ia acel pachet ca altfel no food for him. Bine asta nu e un impediment pentru mine mai ales ca nu prea mai aveam lichiditati prin fridiger asa ca off I go.

Ajunge masina, imi iau calm pachetul si ma intorc linistit la camin, mananc si ma arunc in pat la un film. E pranz ce naiba. Si cald afara. Ce pot sa fac altceva?
Se face vreo ora 14, la care ar cam trebui sa ma pregatesc pentru filmul de diseara la mall. Ah! Da am uitat sa zic ca am castigat o invitatie dubla la Bloom Brothers la Hollywood Multiplex si persoana cu care trebuia sa merg she bailed on me at the last minute. No grudge against that. E o persoana foarte active pe plan profesional and she bailed with a reason.

So, no film for me azi, dar asta e. Sau nu e! Totusi m-am inscris si la adobe Flex camp Bucharest si acum ma gandesc la care sa ma duc. Sa ma duc la film singur ca nu am cu cine m-a duce sau sa fac o fapta buna pentru dezvoltarea mea personala sis a-mi misc fundul la Flex Camp? Ma duc la flex camp pentru ca filmul nu are nici un farmec alone.

Dar stai, unde va agitati asa sa fugiti la flex camp ca-mi vine unul din colegii de camera si-mi zice sa ma fac pierdut vreo cateva ore ca nino nino vine garda in control:>)

Teoretic as zice ceva de genu sa-mi….. dar zic cum naiba ca in doi in Bucuresti sa nu prind deloc controale de garda prin camine si prind acum cand sunt pe cale sa ma ejectez in cateva saptamani inapoi acasa. Iar o zi din aia cand trebuie sa-mi injur norocul la maxim.

Anyway imi arunc laptopul si incarcatorul in rucsac si fugi in belvedere pana la 4 si ceva cand trebuie sa plec spre Plaza, si unde nu ma surprinde ca in loc sa scriu post-ul asta direct in wordpress il scriu in word ca nu merge Wireless-ul de la ASE. Tipic! Nu mai are rost sa-I injurat si pe oamenii de la retele ca oricum peste 50% din oamenii din ASE sunt praf.

Ne auzim undeva dupa ora 9 cand revin de la Flex Camp poate asa se mai racoreste putin si nu dau de garda in camera. La film cand….? Ce-i cu filmul ?

Ah, da cred ca o sa ma duc maine singur la film ca e ultima zi. Da stiu e sad asta dar nu e nimeni disponibil maine. Asta e pe data viitoare. Pana la urmatorul post cand o sa va explic aventuri de la flex camp va las cu melodia urmatoare:>)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1CIjDVFOWwQ]

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *