The Brothers Bloom

La Fratii Bloom am fost in sfarsit joi seara prin amabilitatea celor de la Filmetari, de la care am castigat o invitatie dubla care de fapt s-a dovedit a fi un film vazut singur cu invitatie dubla …. That was nice. In orice caz am avut ceva timp sa ma destind si sa rad pe saturate.

Cine sunt fratii Bloom? Well, sunt 2 orfani care de mici sunt in cautare de aventuri de orice fel pana ajung la o varsta unde they act like con-artist. Scopul lor e sa vrajeasca potentialele victime pentru un profit cat mai avantajos 🙂 Desigur ca nu e totul sigur altfel unde ar fi plot-ul.

Totul porneste de la Stephen care e  omul din umbra, the one planning everything si fratele lui mai mic Bloom. Ei planuiesc o ultima escrocherie un fel de epic end to their work ca orice hot sa apuna in glorie si decid sa fure o suma de bani de la o tipa din New Jersey, Penelope care cam habar nu avea pe ce lume traieste.

Asa ca in lupta lor pentru a-si face rost de banii well deserved intampina vreo 3 mici/mari probleme: fostul lor maestru Diamond Dog care incearca din rasputeri sa-i saboteze, dorinta nestigherita a fetei de aventura si faptul ca pe parcursul filmului Bloom se indragosteste de Penelope.

Pe drumul lor spre glorie si retirement, Bloom si Sthepen ajung in New Jersey la castelul fetei sau mai bine zis la Sinaia la Peles, in Praga pentru a fura cartea fictiva in aventura lor de a o atrage pe Penelope, pe malurile Mediteranei undeva pe plajea greceasca si la cazinoul din St. Petersburg aka Cazinoul din Constanta pentru scena de final unde everybody lives happily ever after sau nu? Urmariti tot filmul daca vreti sa aflati marele the END.

Actorii se potrivesc ca o manusa cu personajele interpretate, regizorul alegand pe cei mai buni oameni pentru aceasta comedie: Stephen (Mark Ruffalo), Bloom (Adrien Brody), Penelope (Rachel Weisz) si altii pe care nu ii stiu pe their real name.  In orice caz pentru mine filmul a fost exciting dar nu e unul genial, blockbuster. E doar un film pe care merita sa-l vedeti when you need a big leaf si vi-l recomand.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8HPXfmqIy-4]

PS: Ma duc si la BestFest pe 2 iulie, free pass 😉

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *