SiSC Promo it’s done

Gata! Finally dupa vreo 3 saptamani intense de munca, un ONG Fair, pot spune ca recruitment is done. Ieri au fost ultimele interviuri individuale in SiSC si sper ca au mers ok. Anyway, in saptamanile astea 3 am intalnit o multime de oameni minunati, boboci entuziasmati, oameni de anul II sau III, chiar si de la master care vroiau sa se inscrie, pe scurt multa materie cenusie.

Asa ca interviurile s-au sfarsit dar acum vine ce-a mai grea parte: selectia. Au fost destui oameni care s-au comportat ok si au ramas uimiti de cum ne comportam noi, dar au fost si altii care nu s-au adaptat situatiei sau pur si simplu unora din noi nu le-au placut.

Acum totul depinde de viziunea noastra si ce vrem noi de la ei si pot spune ca o sa-i alegem pe aceia care au un potential extraordinar de a evolua si de a-si deschide drumul catre noi cunostiinte, idei noi si poate chiar proiecte noi.

So cam azi trebuie sa stati cu sufletul la gura, voi cei care ati aplicat ca va fi o lunga plina de argumente pro si contra pe cine luam si pe cine nu, doar e o selectie si de maine unii vor fi noua generatie de SiSCoti.

Si cum fiecare proiect de-al nostru se termina cu un party ( e must have asta ) va asteptam pe toti la Balul Bobocilor CSIE, in Fratelli Studios, pe 18 Noiembrie. [e organizat de noi impreuna cu facultatea si oamenii din Senatul Studentesc(parca)]. Detaliile o sa le aflati in cateva zile cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare asa ca stay tuned for more.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *