Stuff

Vineri merg dupa scoala la Optimism Editia de toamna (Howard Johnson across the street de ASE). Am ratat editia din  vara asa ca asta e un must. In weekend habar n-am ce o sa fac dar in principiu o sa lucrez la tema 2 la micro si la conceptul pentru proiectul la Relatii Publice.

De Halloween nu stiu ce fac. (Probabil filme de groaza :))) It beats me. Si da, aseara am ales impreuna cu Dana si cu restul echipei SiSC Promo noii membrii SiSC 2009-2010. Sper sa nu fie AMA si saptamana asta ca mi-au ajuns 3 AMA la rand.

De ajuns pe acasa, honestly? Nu stiu cand o sa ajung acasa, mai ales din cauza orarului aiurea pus care imi incurca multe din planuri:((. O sa vad poate intr-o saptamana 2 asa.

Era sa uit. Organizatori Optimism impreuna cu Crumpler organizeaza o campanie numita Prima Geanta. Asa ca oricine ajunge la Optimism cu orice geanta, rucsac vechi/veche poate sa o doneze (in scopuri caritabile) si parca primeste si un discount de la Crumpler daca vrei sa achizitionezi o geanta noua pana la sfarsitul anului.

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *