#ValentinesweetParty

Pff. N-am nici cea mai vaga idee ce pot scrie aici. E duminica seara, e Valentine’s day pentru unii, pentru altii e o alta zi obisnuita de weekend si eu stau in pat si va scriu in loc sa ies afara. Ce scriu? Despre locul unde am fost ieri.

Pentru ca n-am prea iesit vacanta asta in aer liber prea mult si pentru ca aveam chef sa ma distrez putin inainte sa inceapa zilele de facultate, am mers la o intalnire de twitteristi,  la invitatia lui (ca nu pot sa spun ei) @iyli. Well tematica petrecerii cred ca e evidenta din titlu dar aveam chef de ceva fun si nu de o zi plictisitoare in casa. Asa ca mi-am miscat corpul din pat si am aterizat undeva in jurul orei 17:00, la Gara’n Pub.

Zona nu-mi era familiara, de obicei ma gasiti in Romana nu la Gara de Nord, dar am descoperit repede locatia si am intrat la petrecere.  Am gasit acolo multa lume, voie buna, caterinca, multe poze si am descoperit persoane noi, am mancat prajituri (da recunosc mai mult pentru prajituri am mers, desigur glumesc) si multumita celor de la @smartgiftsro am plecat spre casa cu un tricou branduit “@laurentiubuica”.

Anyway m-am distrat cum nu am mai facut-o de ceva timp, multumita lui iyli, apar pe undeva prin niste poze dar nu mai stiu care, dar basically atmosfera a fost una incantatoare, gazda si mai charming, ce sa mai: sfarsitul perfect al unei vacante intersemestriale.

@Stefanmanea: omule ti-am simtit lipsa, asa ca data viitoare cand mai lipseste de la un party ca asta, ai o bila neagra, ca nu a fost caterinca destula fara tine. Ah, si am uitat sa va zic ca @aurasmihai mi-a explicat niste chestii legate de boardgames, si a venit pe acolo cu catan si risc.

Cum la fiecare tweetmeet, avem tweeps au mai fost prezenti: @iyli, @baditaflorin, @claudiubadita, @aurasmihai, @pandutzu, @oanaboanca, @vladdulea si altii carora nu le-am retinut numele. Apropo: daca primiti follow de la un anume @Cutzitaru, stati linistiti e inofensiv:).

12 years ago

2 Comments

  1. Ma bucur ca ti-a placut la petrecere …si te mai asteptam si la alte petreceri ce vor fi cel putin la fel de simpatice si distractive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *