1 martie

E inceputul primaverii, fetele trebuie sa primeasca flori, noi baietii tre sa cumparam. Azi in traditia romaneasca e Martisor. Asa ca fetelor bucurati-va ca primiti flori, martisoare, cadouri. Nu stau sa acum sa explic traditia martisorului ca nu sunt tocmai la curent cu traditiile, eu sunt cu modernismul. Stiti voi: online, social media, bloguri, PR.

Si intr-un mod interesant azi fac 22 de ani! Se pare ca aduc si primavara ca a rasarit soarele spre drumul meu spre munca, unde ca un good guy ce sunt le-am oferit fetelor ciocolata:D. Sincer imi place avantajul asta ca sunt nascut de 1 martie. Nu mai trebuie sa mai cumpar martisoare. Chocolate is much more effective, pe sistemul give and receive. Si sincer am fost cam asaltat zilele astea de multitudinea de tarabe aflate la tot pasul si care-mi blocau drumul pana la scoala sau pana acasa.

Chiar nu am nimic cu oamenii, fac si ei un ban cinstit dar macar nu ingreuna traficul si asa aglomerat de la Romana sau Unirii si pune taraba aia pe un singur sens nu pe ambele. Mi-a placut azi ca in drum spre munca cei de la Kiss si de la Ring  au oferit cate o floare doamnelor si domnisoarelor si le-au dat putin cu flit tarabagiilor.

Dar parca in postul asta nu voiam sa vorbesc doar de asta. Da, imi amintesc acum. Sincer nu pot sa cred ca fac 22 si totusi ii implinesc. Ce-i cu asta? Looking back in the past? Chiar deloc. Am lasat trecutul sa alunece la vale, am muncit mult pentru unele lucruri pe care le am acum, am intalnit destui oameni minunati care mi-au pavat drumul cu idei noi si sprijinit in ceea ce fac. Am sarit garduri, am suferit, am invatat lucruri noi si am ramas cu el.

Sincer in ciuda unor mici divergente, nu m-am lasat schimbat de nimeni si nimic, nu am renuntat la lucrurile care ma fac ceea ce sunt doar pentru unii cred ca sunt niste prostii. Nu mi-am pierdut calmul cand situatia era pe cale sa devina urata, am avut incredere si am respectat.

Mai e ceva de zis? Cred ca da:) I never back down from a challenge. Cineva mi-a aruncat o problema acum cateva saptamani si doar le reamintesc: Ai intrat in jocul asta, joaca!!!! Nu te ascunde dupa usi, nu ma considera prost si slab ca s-ar putea ca mai apoi sa plangi pentru ca ti-am luat totul.  Macar respecta-ma, la fel cum era prima data cand ne-am intalnit 😉

Va las acum, ca ma pregatesc sa petrec:D

PS: Inca mai astept urari de la anumite persoane. Si le multumesc tuturor fetelor care mi-au zis astazi La Multi Ani si le urez si eu la fel (sunt in numar de vreo 20 la care se adauga cei 3 baieti care s-au simtit si mi-au trimis urari). Avand in vedere ca am primit urari pe toate mediile de socializare de la twitter, la facebook, la mesaje pe mess si telefon cred ca mai am de astept un mail in care sa-mi zica cineva LMA! That’s why  I love social media:)

Va las cu ceva special pentru mine.

[youtube 69hVoPHEAPU]

12 years ago

1 Comment

  1. Sa stii ca, de fapt, pe 1 Martie se dau martisoare baietilor, acestia intorcand cadoul fetelor pe 8 martie ;)).

    Asa ca noi ar trebuit sa primim cadouri azi, si nu ele! :))

    La multi ani, bytheway ;)) (efect intarziat rau)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *