Lecturi Urbane

Orasul citeste…. si iese la suprafata. Aseara a fost ultima editie “Lecturi Urbane” organizata underground, cel putin pana la toamna. Cum la editia din 2 martie nu am reusit sa ajung din anumite motive, de data asta nu am mai ratat ocazia si am mers. In sfarsit am reusit sa cunosc cativa oameni pe care ii urmaream pe twitter si i-am ratat la editia precedenta. Cartea pe care am primit-o de la Adrian Ciubotaru (initiatorul proiectului) “Regulile Domnului Jones Pentru Barbatul Modern” a devenit motivul pentru care Alina Constantinescu (mi-a devenit stalker personal), dar am dat si de Ileana Ghita (pe care o ratasem la RBF, pentru simplul fapt ca statea cu spatele in poza in care eram si eu) si alti oameni faini.

Chiar mi-a parut bine ca am mers pentru ca am vazut multi oameni zambind doar pentru ca primeau o carte gratis (fara nici o alta obligatie) doar cu sugestia sa o dea mai departe unui alt calator cu metroul/cititor atunci cand o termina de lectura.

Nu am impartit carti, dar am pastrat regula de baza si m-am apucat de citit in metrou pentru ai face pe oameni curiosi de “ciudatenia” unui grup de 30+ care citeau si faceau poze. Scopul initial e sa-i faci pe oameni constienti de cultura care ii inconjoara si ca TV-ul nu e singurul mod de a petrece timpul liber.

Si cred ca a iesit o seara destul de reusita, cu multi oameni fericiti pe ruta Unirii 1 – Dristor 2 – Unirii 1, multe carti impartite si cu mentiunea ca voi da mai departe cartea pe care am primit-o. Dupa ce o s-o citesc, desigur.

PS: Sper sa vina si pozele cat mai repede.

10 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *