Happy 6th Birthday Gmail

Pacaleala sau nu acum 6 ani, exact de 1 aprilie, Google a lansat varianta beta a Gmail care pe atunci era invitation only. Eram pe undeva prin clasa a 10-a cand un prieten imi zice hai sa-ti dau o invitatie sa-ti faci adresa de gmail. Zis si facut. A doua zi aveam o noua adresa pe langa cea veche de yahoo, cu aproape 1 gb spatiu de stocare care era arhisuficient pentru vremea aia. Sa va spun cat de des trimiteam e-mailuri atunci?

Neah, e totusi cam prea mult. Aici vorbesc despre Gmail si produsele google care le-am descoperit de vreo 2 ani incoace la adevarata lor valoare. Acum pe langa vechile adrese din copilarie ( 2 pe personal – acum e-mail.ro, una pe yahoo care intre timp a devenit pierduta in spatiu si a trebuit sa-mi fac alta, mai am inca vreo 3 pe gmail).

Una nu o mai folosesc aproape deloc, iar restul sunt prenume+nume si incet, incet incep sa le descopar functionalitatile ( 7, ceva Gb de stocare), googledocs in cazul in care nu am chef sa folosesc word-ul, google sites daca lucrez la un site de prezentare al unui proiect, integrare google maps si toate celelelalte elemente si tool-uri pe care ni le ofera google ( in afara de google buzz si wave care mi se par inutile).

Oricum google e la moda de cativa ani si cu el imi petrec majoritatea orelor online (mail, picasa web albums, google docs, google reader – pe care si acum il am deschis and so on). Multumit?

Da pot spune ca sunt pentru ca imi ofera o anumita flexibilitate cand vine vorba de multitasking, avand in vedere ca are atatea tool-uri integrate.

So Happy Birthday Gmail! Mai ai un an si mergi la scoala.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *