Clash of The Titans

Dupa cum ziceam acum 2 zile pe twitter , voiam sa vad Clash Of The Titans. Si am prins o invitatie in ultimul moment la avanpremiera de la Hollywood Multiplex, unde m-am reintalnit cu foarte multi oameni tari. Si da! Am facut ce scrie in tweet. Dar it was fun. Oricum, hashtag-ul #chiofilm a fost unul destul de folosit zilele astea si trebuie sa le multumim celor de la @ChioRomania pentru invitatii.

Filmul a fost destul de fain, nu pot spune ca a fost excelent dar a meritat o ora si ceva vizionarea lui, alaturi de Floryan de la filmetari, cinefilul nostru din sala, Dana (o fata super) care incerca sa-l imite pe Piticu (si rasul lui isteric), AurasMihai care la un moment dat a strigat “Pup-o Baaa!” si alti cativa oameni, cu care am mai schimbat cateva cuvinte inainte de inceputul filmului. (Din pacate nu prea s-a vazut 3D)

Sincer acum daca ma puneti sa va povestesc tot filmul nu o sa o fac (platiti biletul ca merita), doar o sa va dau cateva chestii dupa care sa va ghidati.

Cine a citit epopeele grecesti si miturile Olimpiene, probabil stie cine e Perseu (50% om, 50 % zeu, fiul lui Zeus) care porneste in aventura vietii lui pentru a o salva pe Andromeda si tinutul Argos de furia Krakenului si implicit a lui Hades. Totul ar fi bine daca Perseu (Sam Worthington) si-ar constientiza calitatea de demigod si ar folosi-o impotriva zeilor. Dar el nu, ca voia sa lupte ca si muritor. Laser frate! (prietenii stiu de ce). De salvat ceva, va dumiriti voi spre final (nu vreau sa va dau spoilere prea mari).

Clisee sunt, dar nu m-au deranjat foarte mult incat sa nu ma pot bucura de film, efecte speciale (destule, ca in orice film fantastic), fete frumoase (Gemma Atterton e bunaaaa rau!) si povestea e acceptabila (macar nu mi s-a parut o porcarie la fel cum era Percy Jones si olimpienii).

Per total un film bun si ar fi fost si mai bun daca mergeau ochelarii (numai 3d nu se vedea).

PS: Astept cu nerabdare Iron Man 2 si Prince Of Persia The Sands of Time.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *