Shutter Island

Sa va spun cat de mult imi place filmul asta? Should I? Imi place atat de mult incat nici nu am apucat sa citesc cartea inainte sa-l vad, dar pur si simplu nu mai puteam sa astept. Si nu l-am vazut nici la cinema 🙁 Inca. S-a intamplat ca orele la care rula nu coincideau cu schedulelul meu sau erau seara foarte tarziu. Dar as fi nebun sa-l vad la cinema, daca mai ruleaza inca la o ora rezonabila.

Ce-ati vrea de la mine:-?? A fost un thriller interesant, care ma captivat si daca era la o ora rezonabila as fi platit biletul ca sa-l vad. Si ii scriu recenzia dupa o luna. [timpul e de vina]

Pot spune ca e unul din cele mai bune thrillere pe care le-am vazut, mult mai bun decat Death Tunnel care are cam aceleasi idei, doar ca sunt putin “curbate” ca sa ma exprim in modul asta.

So, Leonardo di Caprio, Ben Kingsley si Mark Ruffalo fac un triunghi destul de bun cand vine vorba de actorie si la fel face Martin Scorsese. Oricum filmul nu imi place pentru lucrurile astea.

Imi place pentru ca are o poveste captivanta (Ancheta pe care Chuck si Teddy o conduc in spitalul de nebuni de pe insula Shutter), momente dramatice scoase in evidenta prin efecte speciale (scena in care Teddy isi imbratiseaza sotia si aceasta se stinge intr-o mare neagra de cenusa) si sa nu uit de coloana sonora care te tine cu ochii in patru pe tot parcursul filmului.

Mai multe nu va spun ca ar insemna sa va stric distractia si placerea de a vedea filmul. Oricum la final o sa fiti surprinsi si o sa exclamati WTF!

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *