NBA 2010 Playoffs

Saptamana trecuta s-a terminat sezonul regulat din NBA si acum in weekend 16 echipe au ramas sa se lupte intre ele pentru trofeul Ligii Nord Americane de Baschet. Impartite in 2: Vest si Est. Batalia se anunta destul de animata mai ales ca in lupta au ramas doar cele mai tari echipe.

Meciurile se disputa pe sistemul cel mai bun din 7 partide. Nu exista egalitate in baschet asa ca in cazul unei remize la finalul celor 48 de minute de joc se va juca o repriza de departajare sau mai multe, depinzand de situatie. Castiga echipa care aduna 4 victorii din 7 meciuri.

In Est se disputa urmatoarele meciuri: Cleveland Cavaliers (1) – (8) Chicago Bulls, Orlando Magic (2) – (7) Charllote Bobcats, Atlanta Hawks (3) – (6) Milwaukee Bucks, Boston Celtics (4) – (5) Miami Heat.

In Vest lucrurile stau cam asa: LA Lakers (1) – (8) Oklahoma City Thunder, Dallas Mavericks (2) – (7) San Antonio Spurs, Phonenix Suns (3) – (6) Portland TrailBlazers, Utah Jazz (4) – (5) Denver Nuggets.

Meciurile dupa cum am spus mai sus o sa fie destul de disputate si deabia astept sa vad ce fac cei de la Thunder contra Lakers si daca Blazers(favoritii mei) trec de primul tur. Nu stiu de ce dar prevad o finala a campionatului intre Lakers si CAVS.

Mai ramane un singur lucru care nu imi place la perechile astea. Nu-mi place ca joaca intre ei. Mi-ar placea sa dezvolte un sistem in care sa joace una din vest cu una din est in play off. Mi se pare mai incitant asa.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *