#Clubulbarbatilor

Aseara am sarbatorit ziua barbatului (5 mai -> nu stiu cine s-a gandit la data asta dar e bine), la #clubulbarbatilor, o initiativa speciala (infiintata de o femeie – Claudia). De ce speciala? Pentru ca era pentru barbatii organizata de o femeie, pentru ca am facut afisul pentru prima editie si logo-urile pentru stickere. Si pentru ca eram si invitat special (na, grafica asta).

Well, prima seara organizata pentru noi a fost dedicata fotbalului. Nu sunt foarte mare amator de fotbal (bine sunt stelist de mic – numai ca sa-l oftic pe tata ca e cu Dinamo), dar imi place tare mult sa ma mai uit la meciuri de afara uneori. Echipa favorita: Chelsea (Dan Petrescu, Lampard, Drogba, Mourinho, acum Ancelotti daca nu ma insel).

Aseara, desi era mijlocul saptamanii am mers pentru ca ii promisesem Claudiei si nu-mi place sa-mi incalc promisiunile and stuff like that. Acolo am dat de multi cunoscuti, am baut o bere si cola, am jucat un meci de fussball, am vorbit ca intre barbati de masini, femei si fotbal (bineinteles ca fetele nu au binecuvantat sa ne lase in pace si ne-au invadat si aici), dar a fost o seara faina si evident noua ne-a placut ca au venit si fetele (chiar daca la momentul special ne-au lasat pentru masa de fussball).

Momentul special…. Stati asa ca inainte de asta Cezar si Pandutzu ne-au prezentat Sportmeet.ro si ce vor sa fac cu acest proiect: sa aduca lumea din online in offline sa faca sport, apoi Robert ne-a prezentat FotbalAmator.ro (si parteneriatul cu #fotbaltweetmeet) si sa nu uit ca a fost si un invitat special. Narcis Raducan (fost jucator la Steaua, Rapid si parca FCM Bacau), acum director sportiv la Urziceni ne-a vorbit despre colectivul de acolo, despre cum a ajuns echipa in Champions League, despre Arlauskis si despre experienta numita UCL prin anii 96-97 (stiti voi PSG, Dortmund, Juve).

Momentul special e ca am vazut cele mai tari 50 de goluri din UCL (si fetele s-au strecurat in coltisorul cu masa de fussball). Goluri extraordinare, unele obisnuite, altele la care ziceai de unde naiba le-au scos. Anyway au fost faine.

Poze multe (dati un search pe twitter #clubulbarbatilor si gasiti), voie buna si discutii pe masura.  La editia urmatoare sper sa fie: Formula 1, Baschet sau Ciclism. Acum sa vedem ce surprize ne mai pregateste Claudia.

PS: Pentru cei care au vazut toate cele 50 de goluri un bonus mic: BONUS . Poate vreti sa le revedeti:)

PPS: Saptamana trecuta si asta care trecut am mers mult si in weekend am dormit. Voiam sa mai scriu si de STS (la care am fost, fain de altfel desi nu am vazut decat un sfert dintr-o piesa putin cam porno), Akademics (care din mai multe motive l-am ratat) si lansarea site-ului PokenRomania (unde l-am intalnit pe Dragos Bucurenci) dar nu mi-am gasit timpul necesar sa fac un articol mai amplu sau sa promovez STS-ul.

Si o chestie de final: I miss you mrs Hurricane. Nu te-am mai vazut de mult and I really miss you. Si reaminteste-mi cand ne vedem sa nu ne certem pe seama echipelor preferate:)

10 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *