Street Delivery

Whooa. Ce weekend. Lasand la o parte caldura sufocanta care s-a abatut asupra Bucurestiului si recent inceputa Cupa Mondiala, mi-am petrecut weekend-ul mai mult pe Verona decat prin camera. Pe Arthur Verona, mai exact. La Street Delivery. Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba Street Delivery e un eveniment de 3 zile (desfasurat anul acesta si in Bucuresti si in Timisoara) cu multe “manisfestari culturale si sociale” ca sa ma pot exprima asa.

Intreaga strada a fost inchisa de vineri pana duminica tarziu in noaptea si pe toata lungimea ei erau standuri variate si multi oameni funny. Unii amenajasera o mini – plaja si se jucau in nisip, in timp ce altii mergeau sa adopte un animal. Muzica, bataile cu apa, grafitti-ul, standurile cu obiecte handmade erau la putere si atrageau destul de multi trecatori dar sa nu uit ca pe o caldura sufocanta berea, inghetata la cornet si icea tea-ul de la cuculand au mers de minune. Dealtfel si zona verde (unde puteai sa calci pe iarba Aka “Descult in Iarba”) si show-ul de magie/iluzionism al lui Vlad Grigorescu au fost destul de aglomerate si ele.

Sincer sa fiu anul trecut nu am simtit atmosfera de la Street Delivery, asta pentru ca am fost doar intr-o singura seara fugitiv si apoi am mers catre noaptea galeriilor. Anul asta am zis pas la noaptea galeriilor dar am ales sa-mi petrec timpul liber alaturi de gasca de la Let’s do It Romania, sa merg sa citesc si sa incurajez cititul la standul Lecturi Urbane, sa trec pragul casei de pe Matasari 17 (virtual pe Verona) si sa fac limonada alaturi de Iulian, Gabi Macovei, Gogu Kaizer si Diana Stoleru (care imi tot fura clientii).

Chiar daca am murit de cald mai ales duminica, am citit mult, am ras si m-am distrat alaturi de Andreea si Adi, am stat la discutii cu multi altii si sa nu uit ca am facut cunostiinta cu un lecturator urban inrait din Brasov, Stefan Oancea.

All in All a fost un weekend placut care sper sa se mai repete, cu multa lume buna, multe poze facute, distractie cat cuprinde, lichide baute la greu si nu in ultimul rand weekendul asta si cel de dinaintea lui m-au facut sa ma reapuc de scris (thank to myotherhand).

Poze gasiti simplu la o cautare a Street Delivery pe facebook sau aici la mine (cateva).

12 years ago

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *