Paintball vs Airsoft

Pe sistemul “Pentru tara si popor, Eu trag si in mama lor” azi am jucat paintball si airsoft cu cativa oameni faini si a fost foarte tare. Totul a pornit de la recomandarea echipei CeRecomand care a strans o mana de oameni si ne-a dus la The Fort, o locatie foarte bine amenajata in afara Bucurestiului unde te poti destinde la sfarsitul unei saptamani istovitoare.

Pana azi habar nu aveam ce e ala airsoft, dar imi pare tare bine ca am aflat si m-am si distrat intre timp. Airsoft-ul e varianta putin mai nehardcore a paintball, in care poti juca cu replici ale unor arme reale, cu un incarcator de vreo 250 de bile albe (ceva de genul acelor bile pe care le trageam in copilarie cu pistolul cu bile). Ai cateva reguli de baza, dintre care 2 sunt unele de fairplay si bun simt: daca ai fost impuscat strigi “Mort” si iesi de pe teren (nu ai splash ca bilele de paintball dar uneori bila oricum o simti) si nu folosi blindfire ca sa tragi. Evident, daca ramai fara bile esti considerat mort.

La primul joc am luat bataie si sincer sa fiu de acolo doar 2 oameni aveau experienta (Etherfast si Cristi), dar apoi am invatat cat de cat cum sta treaba si urmatoarele jocurile, i-am facut praf pe adversari (pana si in jocul din padure). Locul meu preferat de stalkuit si tras a fost undeva in baza unde puteam sta culcat.

La paintball a urmat partea a 2-a, unde iar am luat bataie in prima runda, dar in urmatoarele 2 runde mi-am gasit locul preferat in Fort si am reusit sa nimeresc vreo 2 oameni fara sa iau ceva vopsea pe mine.  De fapt nici in primul meu nu m-am patat de vopsea dar m-a nimerit cineva in umar si am simtit o mica intepatura.

Asta si intepaturile de tantari din padure de la singurul meci de Airsoft jucat acolo.

In orice caz a fost o experienta pe care sigur o sa o mai repet, dar inca nu ma pot hotari care imi place mai mult: Paintball sau Airsoft. Cert e ca imi plac amandoua.

Poze si videouri sper sa adaug in curand, atunci cand o sa le primesc si mai gasiti un articol despre asta la Andrei, eventual poate scrie si Auras parerea lui despre experienta de azi.

A lot of thank you’s echipei CeRecomand pentru invitatia la competitia asta si sper la cat mai multe meciuri de paintball si airsoft castigate de acum incolo :))

12 years ago

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *