Dragasani a citit, iar

Saptamana asta am umblat atat de mult incat n-am reusit sa scriu despre a 2 editie Lecturi Urbane Dragasani. Dar better late then never.

Weekend-ul trecut, pe 28 august Dragasaniul a citit din nou in parcul central din oras. Toata saptamana trecuta ma tot gandeam daca sa merg sau nu, dar avand in vedere ca era acasa am decis pana la urma sa merg.

Si nu mi-a parut rau ca am fost acolo. Mi-a placut foarte mult organizarea facuta de Cristina si de faptul ca reusit sa stranga destul carti pentru proiectul asta. Asa ca m-am prezentat cu o carte in mana si timp de vreo 2 ore am citit alaturi de oamenii prezenti in parc apoi am luat cartile ramase si le-am impartit oamenilor. Apoi am avut ocazia sa-l cunosc pe scriitorul Ilorian Paunoiu care ne-a citit cateva din poeziile publicate si ne-a povestit cateva lucruri despre ceea ce inseamna poeziile sale.

Sincer ma bucur ca intr-un oras aproape mort din punct de vedere cultural si care nu prea dadea semne de progres in sensul acesta, cativa elevi de liceu au reusit sa organizeze o editie de Lecturi Urbane la Dragasani ( a 2-a de altfel). Si ma bucur si mai mult pentru ca spiritul LU ajunge la tot mai multa lume.

Si pentru ca plecarea mea din oras, era iminenta duminica dupa amiaza, Cristina mi-a facut facut o surpriza placuta si am primit de la ea un tricou LU si Jurnalul Oanei Pellea (ca sa o lecturez). Thank you!

Pozele le gasiti aici.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *