Lansare Tuborg Sound

Joi seara la invitatia celor de la Kinecto, am mers la party-ul de lansare Tuborg Sound, o platforma de muzica alternativa  romaneasca (axata putin pe sistemul Last.fm si GrooveShark).

Desigur o astfel de lansare nu putea fi completa fara oameni din online si bere ( Tuborg lansand cu aceasta ocazie Tuborg Tropical – o bere pentru serile calde de vara cand ai nevoie de racoare), un jam session, concurs de Guitar Hero 5 (la care trebuie sa mai exersez ca nu ma pricep prea bine) si multi oameni din industria muzicala (pe care nici pe jumatate nu-i cunosteam).

Si cum nu pot sa termin atat de brusc postul asta, m-am bagat putin sa testez platforma. Momentan nu s-a intamplat nimic grav de ordin tehnic, designul mi se pare unul destul de simplu si eficient, fara prea mari elemente care sa-ti distraga atentia de la scopul platformei: Muzica.

Poti asculta multe trupe romanesti (in general cele axate pe rock, indie, jazz), poti vedea unde se petrece ultimele evenimente din lumea muzicii, iti poti crea un playlist fara sa ai nevoie de un cont de user (desi platforma ofera si optiunea asta) si te poti delecta cu bio-urile artistilor inscrisi.

Poate in viitorul apropiat o sa reusesc sa-mi fac si cont (mai vedem deocamdata), dar din cate inteles in ziua lansarii erau aproape 20.000 de oameni inscrisi. Eu, inca nu ma pot desparti de good ol’ youtube.

Dar pot sa le zic oamenilor: Auditie placuta! (BTW, fetele de la Kinecto erau destul de dragute)

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *