Nae are nevoie de aer

Eu il ajut pe Nae. Voi ce faceti?

Bine, da cine e Nae, in caz ca va intrebati. Nae e un fumator inrait si are nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi pentru a nu avea repercusiuni mai tarziu. De fapt Nae e fumatorul ala care sta pe scaun toata ziua si fumeaza tigara dupa tigara, fie din cauza stresului fie ca asa s-a obisnuit din cauza anturajului.

Si nu in ultimul rand NAE, este personajul fictiv din campania antifumat sustinuta de SRP, Pfizer si creata de oamenii de la WebStyler (Tara esti pe receptie?).

Bun. Cum puteti sa-l ajutati acum? Simplu: ii deschideti geamul, il sunati (la usa, telefon), ii umblati la antena TV, la sertar, ii aruncati bricheta si multe alte lucruri pe care le gasiti explicate pe site.

De ce scriu asta? Pur si simplu pentru ca nu incurajez deloc fumatul, nu am fumat vreodata si nici nu o sa fumez. Stiu ce riscuri implica acest obicei, in nici un caz nu as da 10, cativa RONi pe un pachet de tigari si am posibilitatea sa respir un aer curat (relativ). Oricum, nici cu fumatorii nu am nimic, am foarte multi prieteni fumatori dar cunosc singuri riscurile meseriei si sunt oameni mari.

Il ajutam sau nu pe Nae sa se lase de fumat?

9 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *