Forum CSR360

In actuala societate romaneasca, fenomenul CSR a luat amploare de aproape un an si ceva, tot mai multe companii implicandu-se in proiecte de CSR, evenimente dedicate CSR-ului si actiuni de implicare sociala.

Joi, 30 Septembrie, la Howard Johnson Hotel, BizCampus Network organizeaza Forum CSR360 – un eveniment business dedicat domeniului de CSR.

CSR–ul sau Corporate Social Responsibility este un concept nou care faciliteaza implicarea companiilor in societate, contribuind la dezvoltarea acesteia. Conferintele Forum CSR360  isi propun sa evidentieze  atuurile  acestui concept modern in contextul  economic actual prin accesul la noi experiente si abordari inedite ale problemelor ce se dezvolta in jurul nostru. De asemenea, evenimentul ofera solutii la problemele actuale prin parerile avizate ale specialitstilor si prin exemplificarea unor astfel de initiative.

Lista speakerilor prezenti la eveniment ii contine pe Elisabeta Roman (realizator/prezentator/editor – The Money Channel), Dan Dumitrescu (Civika), Anca Banita (Let’s Do It Romania), Alina Stanciu (Managing Director – Ogilvy PR) si Dragos Dehelean (Managing Partner – Selenis). Lista completa a speakerilor o puteti vizualiza aici.

*Locatie: Howard Johnson Hotel, sala Iridium cu incepere de la ora 9.00.

*Intrarea este libera.

Pentru cei care vor sa mediatizeze evenimentul sau sa il urmareasca live pe twitter, am creat hashtag-ul #csr360,  pe care ii rog sa il foloseasca. Participarea la eveniment este gratuita dar necesita inscrierea prin acest formular.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *