Mansarda creativa

Cum urci la ultimul etaj din strada Brezoianu nr. 4, parca esti indemnat sa pasesti intr-o alta lume, foarte indepartata de cea reala. Dar nu e asa. Intri direct in atmosfera Friends Advertising si a Fundatiei Friends For Friends unde iti poti dezlantui expansiunea creativa pe noi taramuri. De ce creativa?

Pentru ca acolo poti gasi una dintre cele mai complete biblioteci dedicate publicitatii. Biblioteca FFFF este primul proiect al fundatiei si unde te poti delecta cu un ceai cald si o carte buna. Nu beletristica, dar te poti delecta cu orice tine de marketing, advertising, design, social media si comunicare. Si dupa ce am auzit luni seara de la Sorin Tranca, pe langa volumele actuale, vor sa mai umple biblioteca pana la 3500 de volume in anul urmator. Eu unul zic ca e posibil.

Se mai pune acum problema “achizitionarii” unei carti de la ei. De fapt nu te costa prea mult. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cartile din biblioteca FFFF e sa donezi o carte si sa completezi un formular de imprumut.

Eu unul zic ca merita sa donati o carte si sa imprumutati alta, mai ales daca sunteti pasionati de domeniile de mai sus. Gasiti aici de toate: o gazda faina, carti exceptionale, o atmosfera relaxanta in care va puteti exprima creativitatea, 2 ebook readere daca vreti sa cititi altceva decat printed paper si internet wireless. Si ii gasiti si pe twitter (@fishreader).

Multumiri Pandutzu pentru fotografiile facute.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *