Daruieste cu arta

Daruieste cu arta, si vei darui un zambet. Un zambet pentru o educatie mai buna si o viata mai buna a unor copii.  Acum o saptamana si ceva a fost Academia Sperantei. Din lipsa de timp si multa munca nu am putut promova proiectul si probabil unele persoane s-au suparat pe mine pentru asta. Dar imi face placere sa promovez campanii sociale, sa stiu ca macar am pus inca  o caramida pentru raspandirea vestii si pentru ajutorul unor copii.

Proiectul “Daruieste cu Arta” este o expozitie de arta destinata strangerii de fonduri pentru programele educative ale copiilor din centrele de plasament, care va incepe astazi cu expozitia “Daruieste cu Arta” din AFI Palace, de unde poti cumpara orice obiect de arta (tablouri, icoane sau felicitari hand made) iar banii vor merge la centrul de plasament “Sfanta Maria” pentru sustinerea cursurilor de pictura si a orelor de terapie prin arta a copiilor din acest centru.

Expozitia este deschisa publicului pana pe data de 23 Decembrie, dar proiectul va continua pe tot parcursul anului urmator.

Mai multe detalii gasiti pe blogul proiectului si pe conturile de twitter, facebook si picasa.

Sursa foto: www.ursispaltenstein.ch

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *