3 tari pe care vreau sa le vizitez

Sincer sunt prea multe tari pe care as vrea sa le vizitez, dar Irimia, in quest-ul lui de a scris un post pe zi, mi-a pasat ca un adevarat pointguard mingea asta si se asteapta sa inscriu, doar 3 tari de data asta.

Exceptand Romania, tara pe care oricum o vizitam, fie ca vrem fie ca nu vrem, dar despre Romania si locurile frumoase pe care le avem, o sa le povestesc cu alta ocazie. Acum ramanem la subiect.

1. Italia. Pe langa faptul ca imi place imnul lor, ador la nebunie padurile verzi din Dolomiti, statiunile montane din aceea zona, pizza si spaghetele, vreau macar odata sa ajung pe Stelvio.

2. USA. De la Est la Vest. Vreau sa ajung la New York, unul din orasele mele preferate din lume (stiu ca pare un cliseu dar asta e). Statuia Libertatii, 5th Avenue, Madison Square Garden, Times Square + o plimbare prin Upper East Side si o vizita la McCann NY.

Apoi sa continui cu Los Angeles si un meci din NBA la Staples Center, o plimbare pe Santa Monica Pier, o vizita prin Beverly Hills si un mic popas la Studiourile WB.

3. England. God save the Queen, nu intreg regatul. O mica vizita in Londra, pentru ca imi place orasul. Fara poze cu schimbarea gardei, dar vreau sa vizitez metroul londonez, Tower Bridge si Stamford Brigde. Apoi sa continui cu Silverstone si Cambrigde.

Pentru moment cred ca totul e suficient si cum urasc sa nu dau o pasa de gol, leapsa merge la Andrei.

11 years ago

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *