Vreau.Pot.Reusesc

Vreau. Pot. Reusesc. 3 cuvinte care folosite cum trebuie iti marcheaza existenta. 3 cuvinte care iti aduc o farama de speranta atunci cand totul iti merge prost. Cand nimeni nu te mai ajuta. Fie ca nu pot, fie ca nu vor. Cand ti se pare ca totul in jurul tau se prabuseste si crezi ca nu mai poti face nimic pentru a indrepta lucrurile.

Intervine motivatia. Intervine un anumit factor care iti da toata viata peste cap si iti arata punctul de plecare pentru un nou inceput. Trebuie doar sa crezi ca poti sa te ridici, sa-ti scuturi hainele prafuite si sa mergi mai departe. Sa crezi in tine, in lucrurile care iti plac si sa continui.

Sa nu te lasi descurajat de cei care iti zic: “Ba habar n-ai sa faci asta.” Sa iesi putin mai mult din zona aceea de confort in care ai trait o viata intreaga si sa incepi sa traiesti cu adevarat. Sa te lupti pentru ideile, valorile si lucrurile pe care tu stii sa le faci cel mai bine pentru ca astea nu o sa ti le ia nimeni. Sa deschizi usi noi si sa-ti maresti aria de interese.

Sa-ti faci prieteni noi. Sa iubesti. Sa vrei. Sa poti face si in final sa reusesti. De ce?

Pentru ca:  Habar nu ai de ce esti in stare!!!

[youtube AjDU4A0HJ2c]

Un video via Adrian Soare.

11 years ago

1 Comment

  1. Cateodata un asemenea post sau video te determina sa le intorci spatele tuturor celor care te descurajeaza si sa cauti o noua cale:). Nu o sa vezi niciodata linia orizontului daca te uiti in jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *