Invitatii deschise

Invitatii deschise la ce? Pai baietii de la SceneFZ s-au gandit ca ar fi frumos sa de-a drumul la open sign-up pe trackerul lor intre 28.01 – 06.02.2011. Eu zic ca daca va procurati majoritatea serialelor prin download, incercati si trackerul asta.

Plus ca au creat 3 noi categorii pentru .ro: TVEps-Ro, XDIV-Ro si BR-Ro create special pentru userii care se mai folosesc de subtitrare cand vad un film sau serial. O idee buna, dar sa vedem cate chestii o sa se uploadeze.

Da, stiu. Multi o sa-mi sariti in cap ca de ce nu folosesc Vplay. Linistiti-va. De ceva vreme ma simt de parca as avea in camera net de la ASE. Streaming filtrat (0 acces la Vplay, site-uri de stiri cu emisiuni live, soapcast), porturi filtrate pentru accesul la FTP (de care am mare nevoie uneori), torrentele blocate si porturile pentru webcam la fel de blocate.

Rezultatul? Parca m-as simti ca in epoca de piatra. Bine ca baietii care se ocupa de net de la mine nu stiu cu ce se mananca Skype-ul, ca fara el as fi ramas forever fara call with video. Si un mic amanunt care l-am uitat. Daca scrieti de open invite de la SceneFZ, aveti bonus 20 de GB upload.

Scrieti, dati linkul pe forumul lor si have fun. Eu nu-mi mai permit. Epoca de piatra nene.

Din dorinta de mari comunitatea SceneFZ a hotarat ca in perioada 28.01 – 06.02 sa deschida portile pentru noi useri.
In acelasi timp tot pentru a veni in ajutorul userilor SceneFZ a creat 3 noi categorii:
1. TVEps-Ro (RoSubbed)
2. XviD-Ro (RoSubbed)
3. BR-Ro (BluRay-RoSubbed)

Daca ati devenit deja curiosi puteti sa va creati un cont aici: www.scenefz.net

11 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *