Being Uncool is the new cool

Sau cum sa fii cool si sa faci caterinca de Sf. Valentin. De fapt e una din micile gaselnite gasite de departamentul de PR din SiSC. Sa facem o campanie Anti V(B)alentine’s Day. Una din zilele acelea in care ne prefacem ca iubim persoana de langa noi mai mult decat in celelalte 364 de zile din an.

No shit! Si cu Dragobetele ce s-a intamplat? L-a inlocuit Cupidon cu Valentin. O sarbatoare pur “Americana” pentru romanii din noi. Vezi video-ul urmator. Asa ca de Valentine’s Day, sa fim uncool si sa ne distram pe seama celor care nu pot sa-si dovedeasca iubirea in viata de zi cu si o fac pe 14 februarie.

Asa ca va las sa va expuneti parerile prin aplicatia dedicata special de Siscoti sarbatorii si cu elementele grafice create de mine pentru campania asta. Doar este cool sa fii uncool. A, da! Si pentru indragostitii care inca mai cred ca isi pot salva ziua fiindca au uitat ca maine e Valentine’s Day, luati exemplul social media via Socialnomics09.

[youtube 6vY9Nd3Pft8]

Kit-ul anti-Valentine’s Day il puteti gasi si aici in componenta: banner 125×125, wallpaper si poze pentru crearea unei experiente memorabile pe facebook.

9 years ago

2 Comments

  1. haha :)))
    mda, social media ajuta la muuuulte.
    observ ca se fac tot mai multe videoclipuri despre inglobarea social media in activitatea zilnica (si cand spun asta ma gandesc mai ales la video despre povestea “nativitatii” :))

    btw, ti-ai schimbat designul blogului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *