Stand Up bloggeristic

Cum ii faci pe bloggeri sa rada? Hai, ca vreau sa aud un raspuns corect. Nu stiti nici unul? Damn it. Atunci  va spun eu, cum sta treaba. Ii aduni pe toti la un show de stand up comedy.

Sigur nu sunt Comedy Central, Eddie Izzard sau George Carlin, dar Aristocratii au si ei farmecul lor aparte.  Mai ales cand nu fac glume cu bloggeri ci pentru bloggeri. De fapt, nu cred ca am auzit ca in timpul reprezentatiei lor au facut vreo gluma pe seama bloggerilor. Sau poate mi-a scapat mie ceva si nu am auzit.  Dar dupa o saptamana obositoare, un show de stand up comedy e tot ce ai nevoie ca sa te poti destinde.

In fine. Aseara am ras. Nu am ras mai mult decat la Teo acum 2 ani in Maxx, sau acum vreo 3 saptamani cu Bordea si restul gastii din Cafe Deko, dar baietii chiar si-au facut numarul genial. Poate doar Raul nu a fost chiar asa iesit din comun, glumele fiind putin cam fumate dar Cristi, Sorin si Radu chiar au incins atmosfera.

Subiectele preferate: Sexul, manelele, romanii, saracii, prostituatele. Bancurile nu le-am prea retinut, doar am mers acolo sa rad nu sa tin minte, dar va las cu o replica de-a lui Radu: “Daca violezi 100 de prostituate si nu platesti nu se numeste viol ci inginerie financiara”.

Multumirile merg la Chinezu pentru invitatie si la baietii din trupa care ne-au incantat seara. Apropo: Ii puteti gasi in fiecare sambata in club Prometheus.

Au mai scris despre show: Anne-Marie, Ionut, Titus, Sorin, Auras, si Cezar.

11 years ago

6 Comments

  1. Raul este coleg cu mine în Advice Students. E un tip foarte funny. :))
    A! Şi e copiraităr, acolo. 😀

    P.S.: Să mergi şi la Scala Pub (vineri-dumincă). Acolo “prestează” Improvisneyland. Mie mi-au plăcut foarte mult. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *