And One

And One. Si doi, sau trei. De fapt, in noaptea asta nu vreau sa existe situatii de And One. Pentru ca baschetul jucat doar din aruncari libere e boring. Si consuma mult timp. Si in noaptea asta e meciul pe care fiecare jucator si spectator din NBA il asteapta de un an de zile. All Star Game-ul.

Da. Meciul acela in care pentru 48 de minute, jucatorii se strang in duelul celor doua conferinte din NBA. Eternul duel “Est versus Vest”. Anul trecut stelele din est au castigat la 2 puncte diferenta. Anul asta?

Sincer sa fiu nici nu stiu ce o sa se intample. Prefer sa fie spectacol la fel ca anul trecut. Si multe slam dunkuri. Si un public pe masura, mai ales ca meciul o sa se desfasoare in Staples Center din Los Angeles. Nu de alta, dar nu in fiecare zi ii vezi in aceeasi echipa pe Durant si Bryant sau pe Rondo si LeBron. Detalii despre echipe gasiti aici.

Iar daca vreti sa va uitati la meci, il puteti vedea luni dimineata, de la 3 in direct pe Dolce Sport. Sau puteti cauta in streamurile de aici cu cateva ore inainte de inceperea meciului.

Predictie: O sa castige Vestul 🙂 Go Durant. Bonus: The Black Mamba.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *