Povestea #secrettweetmeet

“Pentru miile de spectatori din multime si pentru milioanele care se uita de acasa…”. Asteptati. Stop. Revenind la lucruri mai serioase trebuie sa va spun o poveste.  Povestea #secrettweetmeet-ului. Stati bine in scaune? Bun, atunci sa continuam. S-a facut un mare buzz/tam-tam asupra acestui eveniment, si nimic nu a iesit. Pentru ca intradevar a fost secret.

Atat de secret inca multa lume s-a intrebat ce naiba este. Nu, nu e o campanie strict desfasurata pe social media cu oameni de pe twitter si bloggeri. E mult mai mult de atat. Dupa cum stiti azi 24 februarie, ziua cunoscuta in cultura romaneasca sub numele de Dragobete. Dar ce legatura are Dragobetele cu #secrettweetmeetul?

In primul rand toata lumea stie ca iubim femeile. Si multora dintre noi nu le plac sarbatorile imprumutate si cu iz de marketing. Ce atatea inimioare, ciocolata, iesiri romantice de Valentine’s Day, nu? De ce trebuie sa ne exprimam iubirea intr-o singura zi si de ce sa nu o facem in fiecare zi?

Apoi ne este  greu sa spunem cuvintele alea doua: “Te  iubesc”, vorba cantecului: “Insa daca nu ti le spun, nu inseamna ca nu… ca nu.” Cum rezolvam asta? Numai cel de sus stie. Sau cel mai bine, ai o idee.

Mircea Mester a avut ideea asta. Si a vrut sa faca ceva misto cu niste oameni magnifici. Asa ca atunci cand mi-a adresat propunerea nu am ezitat in a-l refuza. Nu a contat ca nu stiu sa cant, ci a contat ca voiam sa fac parte din ceva frumos si sa impartasesc mai apoi lucrul asta.

Ideea in sine a fost sa facem ceva frumos de Dragobete pentru prietenele, iubitele, sotiile sau fetele pe care le adoram zi de zi, totul fiind ceva atent planuit si desfasurat intr-un mediu organizat. Iar noi, cei aproape 20 de bloggeri si twitteristi a trebuit sa invatam replici, sa fim cat mai relaxati in fata camerei, sa ne purtam cat mai civilizat in aceea locatie secreta si sa ne distram. Totul intr-o zi de sambata, in care se presupunea ca eram la Ploiesti la un meci de fotbal cu Echipa bloggerilor, sau orice alta scuza pertinenta pe care o puteam gasi pentru a scapa de acasa. Asa s-a nascut hashtagul secrettweetmeet (si distractia care a urmat in aceea dupa amiaza) si nu in ultimul rand cel mai important lucru al zilei: Versiunea bloggerilor a videoclipului “Cele 2 cuvinte” de la Taxi.

[youtube aTwvzQVLC-0]

Dar toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara ideea lui Mircea, ajutorul Cristinei Bazavan si a echipei de marketing&online de la Tabu, omului din spatele camerei (Alex Traila) si nu in ultimul rand lui Bimus si echipei CevaDeVis care ne-au ajutat cu montajul.

Fetelor, ziua de 29 ianuarie am “pierdut-o” pentru voi. Sa va aratam ca nu doar pe 14-24 februarie si 1-8 martie sunteti importante in mintea si in inima noastra ci in tot timpul anului.

“Bloggeri. Cum ii scoti din spatiul virtual s-a ales praful”.

In ordinea intrarii in scena: Bobby Voicu – Andrei Cismaru – Alex Ciucă (Hoinaru) – Andrei “Bicky” Băicoianu – Ionuţ Bunescu – Marius “Make” Matache – Adi Zăbavă – Eu – Cristi Dorombach – Bogdan Marin Alex Tunaru – Alex Cîrstea – Ştefan Murgeanu – Auraş Mihai – Sorin Grumăzescu – Claudiu Ciobanu – Adrian Ciubotaru – Cristian “Chinezu” China-Birta – Daniel Stancu – Alin “Pandutzu” Pandaru – Lucian Marin – Toma Nicolau – Vlad Dulea si Mircea Meșter (omul cu ideea).

11 years ago

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *