Nunta Verde

Casatorie? Nunta? a zis careva ceva? Stati putin. In cel mai clar mod posibil nu. Nu am inca gandurile astea. Doamne fereste. Si nu, nu scriu asta pentru SEO. Repede ati prins voi ideea asta. Poate altadata.

Ideea e ca aveam de ceva timp in minte post-ul asta, si nici pana azi n-am reusit sa-l scriu. Si ar fi trebuit sa-l scriu mai devreme. Mult mai devreme.

Bun. Problema sta in felul urmator. Cum, necum noua barbatilor ni se uraste cu binele si trebuie sa-i punem un inel pe deget domnisoarei cu care suntem de 3,4,5 sau x ani. Si ca sa-i pui inelul acela pe deget, dureaza ceva (dar aici nu e vorba despre asta). E mai mult legat de femei decat de barbati.

Pentru  cei care nu au observat, in sidebarul din dreapta am un mic banner. Se numeste sugestiv “Nunta verde” si e titlul unui blog care despre asta vorbeste. Despre “nuntile verzi”. Un blog pe care se scriu sfaturi, idei si multe alte lucruri despre cum iti poti organiza o nunta cu adevarat ecologica.

Avand in vedere ca in ziua de azi toate lucrurile sunt din ce in ce mai scumpe, in mod sigur se va gasi cineva care sa spuna ca nu cheltuieste o avere pentru o nunta perfecta. Asta mai ales cand exista alternativa ecologica. Nu-i asa fetelor? Nu cred ca v-ar deranja sa purtati o pereche de cercei handmade in schimbul unora cu tot felul de cristale si pietre pretioase, nu?

Totusi, se pune problema daca la sfarsitul zilei se merita chestia asta? Dupa umila mea parere de nespecialist in lumea asta care uneori ma depaseste, eu zic ca se merita lucrul acesta. Mai ales cand cineva care se pricepe scrie despre toate lucrurile legate de nunti. Cu sfaturi, idei, interviuri si multe alte lucruri practice.

Acum s-ar pune intrebarea de ce tocmai eu promovez asta. Luand toate lucrurile in serie cronologica nu sunt un personaj care crede prea mult in nunti (sunt barbat doar) dar imi plac proiectele simple facute din pasiune pentru un anumit lucru. Si nu spun nu unei promovari daca cineva ma roaga frumos.

Si cum peste putin timp timp trecem si in 8 martie, zic ca e subiectul perfect pentru doamnele si domnisoarele cu vise sau cu ganduri de maritis. Pentru ca doar prima data conteaza. Si un domeniu in plus inca neexplorat in online-ul din Romania. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook sau pe blogul “Nunta Verde“.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *