Asta nu e o jucarie

Vineri seara am dat o tura prin curtea Caffffe Creativa, la expozitia “This is not a toy this is creative fuel”, desigur fara sa dau buzna ci invitat. Cu RSVP ca asa se poarta mai nou.

De drept si de fapt am mers la o expozitie de jucarii exotice care de care mai ciudate. Nu ciudate in sensul creepy ci in sensul ala de “cute things”. Bine nu jucariile au fost principalul meu obiectiv de acolo. Am trecut de mult timp de stagiul asta de masinute si figurine si jucariile mele mai nou sunt gadget-urile. Am trecut pe acolo pentru ca imi face placere sa revin in sediul Friends, sa discut cu Corina si Alexandra (care obisnuieste sa uite numele persoanelor), sa ma relaxez intr-un loc care in care ma simt zen si sa mai rasfoiesc o carte buna din cand in cand. Sau sa imprumut o carte.

Vineri in schimb au fost doar ore de socializare, vizionat multe jucarii interesante pe care nu aveam voie sa le atingem s-au sa le cumparam. Si multe poze. Asta pentru ca Alexandra se straduia sa fie maestrul fotograf si ii reusea.

Si “The King’s Speech” nu se modifica niciodata. Chit ca are 1/2 greseli de sintaxa. Dar nu au existat victime in urma acestui mic incident. (Daaa, Corina!?). Astfel mai aveti timp 2 saptamani sa vizitati expozitia de jucarii bizare de la Caffffe Creativa si poate dupa lasati o carte si pe la biblioteca.

Cateva mostre din jucarii gasiti aici, si sa nu va luati dupa Helen ca ea nu are nici o vina. Circumstantele.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *