Povestiri dintre buturi

Trezit din atmosfera incandescenta de dupa Roblogfest, de acum un an am mers la invitatia Chinezului la primul meci de rugby, vazut ever live, pe viu in metropola bucuresteana. Ce vazusem inainte rugby era doar la televizor. Sport.ro, TVR 2 si alte tampenii de canale tot dadeau meciuri din Tri-Nations sau din Turneul celor 6 natiuni. De reguli nici nu se punea problema sa am habar.

Dar Romania – Spania de anul trecut a fost un meci memorabil. In primul rand pentru ca m-am distrat teribil in weekend-ul ala si apoi pentru ca am mai invatat si eu anumite lucruri despre rugby. Si da, i-am nimicit pe spanioli atunci.

De atunci am mai ajuns la 2 meciuri ale nationalei. Ambele victorii. Unul din ele a fost la IRB Nations Cup iar al doilea a fost barajul pentru calificarea la cupa Mondiala (meciul in care i-am batut pe cei din Uruguay). Acolo am inghetat de frig si am tipat cat am putut de tare “hai Romania” pana cand aproape am ramas fara voce a doua zi.

Weekendu-l asta am mers tot cu invitatie de la Cristi (norocos nevoie mare 🙂 ) si tot la Romania-Spania. Simtiti deja-vu-ul? Eu cred ca da. Dragos zicea la inceputul meciului ca spaniolii o sa ne puna ceva probleme si a pronosticat ca meciul se va termina 35-10 pentru stejari. Optimism omul. Eu, Batman, Batman i-am zis ca o sa le dam cel putin 50.

Si asta sa intamplat. Daca la pauza era 17-3 pentru Romania, la final scorul a capatat proportii si a ajuns la 64-8. Asta da meci senzational facut de stejari, mai ales cand unul dintre jucatori alearga 80 de metri ca in NFL sa culce un balon oval in terenul tinta.

De data asta am avut dreptate, dar Dragos a avut dreptate cu rezultatul din Milano – Sanremo. A castigat Matthew Goss de la HTC. Pacat ca nu a pus la pariuri. Data viitoare poate.  Si ne vedem si la urmatoarele meciuri.

11 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *