La #filmari

Acum 2 sâmbete m-am jucat cu hashtag-ul #filmari pentru că asta am făcut toată după-amiaza. Am filmat. Bine, nu am fost  eu omul din spatele camerei ci tovarășul Ovidiu, ocazie cu care l-am ajutat să-și pună blogul pe picioare. Mai rămâne să-i fac și un favicon și de acolo poate să-și scrie gândurile cu drag.

Toată ideea cu #filmari a pornit de la mine și ideea mea nebunească de a face un spot publicitar pentru un anumit concurs. Așă că Ovidiu s-a ocupat de script și regie iar eu a trebuit să joc, la fel ca la #secrettweetmeet. Experiența a fost una diferită, dar la fel de plăcută și sper că în viitorul apropiat voi mai avea ocazia să filmez astfel de spot-uri.

Și să nu credeți că a fost ușor. Totuși, e greu să fii blogger. Mai ales când trebuie să empatizezi cu personajul pe care îl joci și nu te-ai confruntat cu situația respectivă în realitate. Dar sper că am reușit să joc destul de bine. Rezultatul o să-l văd când reușesc să fac montajul final. Și sper să fie bine.  Ca să îl pot înscrie în concurs.

Da, m-am distrat de minune la filmări și Ovidiu nu ne-a făcut viața ușoară. Și evident că îi mulțumesc pentru scenariul scris, indicațiile scenice prețioase și munca de regizor. Și Paulei pentru că a acceptat să joace într-un timp așa de scurt. Acum vă mai țin puțin în suspans până iese clipul final.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *