Școala ADC

Miercuri, 20 iulie 2011 s-a dat startul la înscrierile pentru școala ADC. În caz că nu știți exact ce este și ce face această școală, pe scoalaadc.ro. Ce pot să vă zic eu este că acest proiect reunește 9 dintre cei mai buni directori de creație din agențiile de publicitate românești.

Da, este o școală pentru viitori aspiranți la un job în publicitatea românească. Nu e o școală de creație, cum crede toată lume ci este o școală de concept, dar asta nu te împiedică să faci și partea de creație. Absolvirea școlii nu-ți asigură un birou cald de creativ, dar ai măcar șansa unui internship într-o agenție mare.

Sunteți curioși să aflați cum sunt briefurile? Eu zic că după ce le-am citit atent de vreo 3 ori că nu sunt dificile, dar îți pun destul de mult mintea la contribuție pentru a le rezolva. Ușoare nu sunt deloc. Dar o minte antrenată înseamnă și idei faine, eventual creative.

Deadline. Pai înscrierile țin până pe 12 septembrie. Atunci trebuie trimise toate briefurile din contul personal de pe site. Eu unul îmi încerc norocul și anul acesta, poate am mai mult noroc. Sau idei mai bune decât anul trecut.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *