Poveste de geek 2

Știți situațiile acelea jenante când nu ai absolut nici un stick usb la tine și evident trebuie să ții o prezentare la o conferință exclusivistă, iar din ecuație îți lipsește un singur lucru: prezentarea. Sau ca designer trebuie să-i prezinți clientului munca și îți lipsește prețiosul laptop/stick. Ce faci?

Soluția simplă. Salvează-ți totul într-un serviciu ca Dropbox și de acolo te descurci tu cu ce ai nevoie. Dar dacă nu ai un desktop/laptop la dispoziție cu o conexiune solidă la internet? Te-ai ars, corect?

Nu.  Soluția cea mai simpla și optimă este să-ți achiziționezi o tabletă. Simplă, de efect și foarte utilă. Evident că nu o cumperi pentru a citi presa de dimineață, unde știm cu toții că se citește.  Unui blogger îi este necesară o tabletă?

Normal că da. Pe lânga faptul că mai nou e cool să ai o tabletă (evident dacă se poate să fie iPad2 e și mai bine), ai o mulțime de avantaje tehnologice care îți sunt utile în cele mai extreme condiții pe care le întâlnești atunci când te numești blogger. Unul dintre aspecte e acela că îți poți folosi tableta ca harddisk extern și voila, faci o prezentare de nota 10 la ultima conferință la care ai fost invitat. Lume fericită, organizatori fericiți, situație din care toată lumea câștigă. Fără prea multe bătăi de cap și griji că n-ai avut un stick cu prezentarea. Bloggere, te-ai scos!

Apoi ai situația hilară în care primești un draft de contract pentru a nu știu câta campanie în care te implici și trebuie să-l editezi. N-ai office și timpul necesar deplasării până la un calcultor este prea mic pentru a te ajuta. Hocus-pocus, scoți tableta, deschizi google docs sau documents to go și îți editezi singur contractul. Altă situație de care ai scăpat ca prin minune. Vrei să-ți mai zic una?

Ei bine, ești în situația în care laptopul este descărcat și tu mai ai câteva ore de spart până ajungi cu trenul în vacanța plănuită cu câteva zile. Ce faci? Ține minte că nu ai cărți la tine. Pac, deschizi tableta și în loc să stai toată călătoria pe facebooksau twitter dai play unui episod din serialul preferat. Evident că o să ajungi la destinație mult mai liniștit și cu o doză de energie ridicată în tine.

Acum că ai suficiente motive să-ți cumperi o tabletă, îți mai trebuie un loc de unde să o cumperi. Păi, studiind puțin oferta quickmobile.ro, unde o să găsești promoții peste promoții, am găsit modelul acesta de la Dell care în viziunea mea îi vine ca o mănușă unui blogger.

Deci, bloggere! Fugi repede și dă banii pe o tabletă că nu ai de unde să știi când ajungi într-o situație ca cele menționate mai sus și în mod sigur nu ai vrea să regreți că nu deții una. Mai ales dacă este cea mai potrivită pentru tine.

Acest post face partea din campania quickmobile.ro organizată de BlogalInitiative.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *