Alte oportunități de a ajunge la Webstock 2011

Dacă încă nu ai reușit să faci rost de o invitație pentru Webstock 2011, află că oportunitățile de a ajunge la eveniment s-au diversificat și mai poți băga o fisă în concurs. Bine, nu în concurs deoarece nu este un concurs de like-uri ci este pur și simplu o oportunitate de a ajunge la conferințe pe baza implicării tale active în online și social media.

O primă idee ar fii să aplici pentru “statutul” de blogger oficial la Webstock și poți merge la eveniment ca unul dintre cei 4 bloggeri oficiali ai Webstock. Asta dacă ești pasionat de internet, tehnologie și gadget-uri ai acces gratuit la eveniment și un terminal Nokia pentru a prinde momentele cheie ale evenimentului (foto/video) și a împărtăși experiența cu cei din zona ta de interes. Dar pentru a deveni unul din bloggerii oficial v-a trebui să demonstrezi că meriți să fii acolo. Detaliile le poți găsi aici.

Cum paleta de oportunități nu s-a încheiat, mai poți ajunge la Webstock și cu ajutorul hashtag-ului #cartidevizita. Tot ce trebuie să faci este să-ți folosești contul de twitter și să trimiți un mesaj tare care ar putea fi imprimat pe o carte de vizita. Orice idee îți trece prin cap, de la citate din business, social media, replici din filme sau poate un mesaj original pe care vrei să-l transmiți. Cele mai tari vor intra pe un shortlist iar cei aleși vor primii un set de cărți de vizită inscripționate cu mesajul lor și o invitație gratuită la eveniment. Detaliile complete le poți găsi aici.

Cum timpul nu are răbdare cu noi, mai sunt 2 zile în care poți înscrie un proiect la Webstock Awards. Apoi vine jurizarea. Eu chiar sunt puțin curios cine și câte premii ar câștiga anul acesta. Că anul trecut am râs mult la gală.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *