Am dat cu subsemnatul

Fiind un om pasionat de multe chestii, tind să apreciez anumite lucruri care se fac în mediul online și multe proiecte îmi sunt apropiate. Iar când sunt atras de ceva s-au îmi place ceva ferească Sfântu’ să nu scriu despre asta.

Așa că din dorința de a-mi pune amprentele pe orice lucru care mă inspiră sau dacă am chef să las cuiva un autograf, mi-am făcut chestia asta:

Pe principiul cine nu are ștampilă cu mesaj funny să-și facă. Partea frumoasă e ca am făcut chestia asta cu ajutorul celor de la ȘtampileOnline. Timp de câteva săptămâni organizează o campanie faină, numită “Am ștampila mea!” pe pagina lor de facebook. Ideea e următoarea și mi se pare destul de simplă.  În fiecare săptămână e uploadată pe pagina de facebook o machetă pe care fanii paginii trebuie să o voteze. (Like-ul vă ajută în situația asta).

Macheta declarată câștigătoare la sfârșitul campaniei (adică cea care primește cele mai multe like-uri din partea fanilor paginii) este imprimată pe un tricou iar unul dintre fani va fi norocosul câștigator al tricoului. Nimic mai simplu. Nu trebuie să uploadați vreo poză, nu trebuie să vă stresați prietenii cu “da-mi și mie un like” ci trebuie să fiți voi dispuși să aruncați cu like-ul. Și nu v-am spus încă partea importantă.

Toți fanii paginii de facebook au o reducere de 10% la orice comandă de pe site. Povestea funny, e că la un moment dat m-am gândit cum ar fi dacă mi-aș face o ștampilă (evident nu una de firmă, unde se presupune că trebuie să dau cu subsemnatul) și acum că s-a ivit ocazia asta, am ștampilă unicat. Lăsând asta la o parte sunt genul de persoană care comunică mult prin twitter și de asta ștampila are șarmul ei aparte.

Așa că daca vreți un tricou mișto ori o ștampilă unică cu care să vă faceți de cap eu zic să valorificați oportunitatea asta. Muncim, muncim dar trebuie să ne mai și distrăm din când în când. Ștampila mea de twitterist e una dintre ocazii.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *