Surpriza de vineri by Burn

E ceva de când nu mi-am început o dimineață perfect. Vineri a fost una dintre acele zile când toată lumea vrea să termine mai repede programul  și să o taie spre casă cu gândul la weekend. Totuși modul cum mi-am început eu ziua a fost fain.

Trezire normală, moțăit în pat 10-20 de minute, mâncare și toate cele apoi plecare spre birou. La birou în schimb aveam să aflu că mă aștepta ceva. De fapt erau 2 chestii. Prima era ștampila despre care v-am povestit vineri. A doua chestie era o cutie mare și neagră, pe care scria numele și adresa blogului meu iar pe lateral ceva legat de Burn. Cum care Burn? Băutura energizantă că despre ea este vorba.

De fapt nu este în totalitate vorba numai despre Burn ci și despre David Guetta. Și muzica bună.  Pentru că asta am primit eu în aceea cutie neagră de vineri. O doză de Burn (ca să mă pot relaxa și energiza când am nevoie), un stick foarte șmecher de la Burn, o mică cărțulie ilustrată cu imagini din diferitele turnee ale lui David Guetta și un iPod shuffle. Plus explicația la tot ceea primisem acolo.

Să nu vă mai zic că mi s-au aprins ochii când am văzut iPod-ul. Nu de alta dar bateria Nano-ului meu cedase acum vreo lună și device-ul era nu mai bun de aruncat. iBrick. Deci să tot ascult muzică bună în metrou fără să mă deranjeze cineva. Revenind la Burn și David Guetta povestea sună cam așa.

În septembrie, Burn împreună cu David Guetta lansează documentarul “Nothing but the beat”, un fel de autobiografie a celui mai tare DJ din lume. Documentarul arată practic viața artistului francez de la începuturile lui în lumea muzicii house underground până în prezent când reușește să mixeze în fața unor arene pline de oameni. Burn în schimb face parte din viața artistului și se identifică cu stilul lui de viață, cu energia și creativitatea pe care acesta vrea să o insufle în rândul fanilor.

La noi documentarul se lansează abia în noiembrie și se poate vedea pe pagina internațională de facebook a Burn, iar teaserul îl găsești aici. Iar pe The Oven amatorii de senzații tari, beat-uri faine și mereu în căutare de energie își pot astâmpăra spiritul creativ cu multe evenimente Burn.

Acum că doza de Burn s-a terminat (deja de vineri seara), iPod-ul îmi deschide drumul în fiecare dimineață, iar stick-ul se mișcă exemplar și-mi salvează mix-ul de care am nevoie cu o precizie nemțească, nu-mi ramâne decât să mulțumesc celor de la Burn că mi-au făcut dimineața mai frumoasă. Și fetelor de la agenție, că a fost și munca lor.

Dovada aici:

11 years ago

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *