Super Mario de carton

Mai știți când toate PC-urile erau extraordinar de scumpe și văzusem unul doar în laboratorul de informatică din școală sau la o rudă mai înstărită. Dacă vă amintiți de acest sentiment sunt sigur că vă amintiți și de vechile jocuri video “Terminator” cu casete galbene, manete de Playstation și pistoale futuriste de ziceai că te teleportasei în 2050.

Dacă nu ați avut unul în sigur aveați un prieten bun care avea și orele de după școală sau weekend-urile vi le petreceați pe acolo. Vă amintiți ce se mai juca pe vremea aia? Că eu sincer nu-mi amintesc că lumea juca doar ceva jocuri cu kart-uri, ceva legat de jocurile olimpice și Super Mario.

Acum că ne-am modernizat și trăim într-o lume digitală orice este posibil. Bine nu chiar orice. Însă niște băieți s-au gândit să se întoarcă la rădăcini și să ne reamintească cum e să te joci cu lipici, circuite integrate și o bucată de carton. Băieții au creat varianta de carton a celebrului joc Super Mario, joc care pe “Terminator” era o zeitate în rândul jocurilor video.

Sursa am gasit-o aici și vă asigur că băieții aștia se pricep la ceea ce fac.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *